<strong>DRAMA:</strong> Wanda Nara avbildet i 2019. Det er sjeldent stille rundt kona til PSG-stjerne Mauro Icardi. Foto: NTB Scanpix
DRAMA: Wanda Nara avbildet i 2019. Det er sjeldent stille rundt kona til PSG-stjerne Mauro Icardi. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Maxi Lopez og Wanda Nara:

Skjelles ut av eks-mannen

Trekantdramaet mellom Wanda Nara (33), Mauro Icardi (27) og Maxi Lopez (36) fortsetter med uforminsket styrke.

Publisert

Helt siden Nara skilte seg fra Lopez, og ble sammen med lagkameraten Icardi i 2013, har forholdet vært på frysepunktet.

Nå reagerer Lopez igjen. Etter at Nara og PSG-spilleren har tatt med seg Lopez sine barn på ferie til Ibiza.

- Jeg er forbannet. Jeg ba henne om å ikke dra til Ibiza, hvor alle kommer tilbake med positive tester, men hun er en kvinne som ikke tenker seg om, hun forsto ikke farene. Nå har jeg to barn med positive tester på grunn av henne, sa Lopez i TV-programmet Los Angeles de la Mañana, ifølge Tuttosport.

Lopez spiller nå for den italienske klubben Crotone.

En rekke PSG-spillere har returnert fra den spanske ferieøya med coronasmitte, inkludert Icardi. Men Wanda nekter for eksmannens påstander.

DRAMA: Wanda Nara er kona til den argentinske fotballspilleren Mauro Icardi, og har de siste årene blitt kjent for å være en kontroversiell figur. Video: Instagram: wanda_icardi Vis mer

- Vi har det fint alle sammen. Resultatet mitt var negativ, jeg har ikke corona, og det har jeg heller ikke, skriver Nara under et bilde på Instagram.

Den tidligere modellen jobber nå som agent for sin mann Icardi, som denne sommeren ble klar på permanent basis for PSG etter flere år i Inter.

Nara har også vekket oppsikt under ferien i Ibiza, hvor hun har blitt avbildet poserende i bikini, mens et av barna fotograferer henne.

Nara har tre sønner med Lopez, samt to døtre med Icardi.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer