TOK DRAKTA:  Kvinnen i rosa tok drakta til Preston-helten Jermaine Beckford under playoff-finalen søndag. Foto: Skjermdump TV 2.
TOK DRAKTA: Kvinnen i rosa tok drakta til Preston-helten Jermaine Beckford under playoff-finalen søndag. Foto: Skjermdump TV 2.Vis mer

Skjelles ut etter at hun stjal drakt fra åtteåring

- Min historie vil snart komme ut.

(Dagbladet): Preston skal spille Championship-fotball kommende sesong etter at de slo Swindon 4-0 på Wembley i playoff-finalen søndag.

Jermaine Beckford ble den store helten med sine tre scoringer. Med 20 minutter igjen ble spisshelten tatt av banen. Og fra sin plass på innbytterbenken valgte Preston-helten å gi fra seg sin drakt.

Ved siden av sto en gjeng ivrige barn og kjempet om trøya kastet fra Beckford. Men ingen av dem gikk seirende ut. I stedet kom en voksen dame og rappet drakten til seg.

Det likte ikke Beckford.

- Det er en skam. Skal jeg være ærlig, så gjorde jeg det av god vilje. Jeg regnet med at den vil havne hos noen som nøt kamp. Forhåpentligvis vil den havne hos gutten, sier Beckford ifølge Daily Mail.

En Facebook-gruppe ble opprettet i håp om å finne drakten, samtidig ble det rapportert at den var lagt ut for salg til 15 000 kroner.

Engelske medier skriver at gutten som ble tatt drakten fra, er åtte år gammel.

Kvinnen på sin har en annen oppfatning av hva som skjedde.

- Jeg har blitt fremtstilt som en stor idiot. Jeg kommer til å snakke med familien til gutten, som er gode venner av oss. Jeg kommer ikke til å kommentere all dritten som har blitt skrevet om meg. Min historie vil snart komme ut, skriver hun på sin Facebook-side.

Historien ser ut til å få en god avslutning for gutten uansett. For 8-åringen har av Preston nå blitt lovet en drakt.

- Hvis den unge mannen tar kontakt, vil Jermaine gi ham den andre drakten han hadde med på Wembley, sier en talsperson for klubben ifølge TV 2.

 HAT TRICK:  Jermaine Beckford scoret tre ganger og ga fra seg drakta. Foto: Rebecca Naden/NTB Scanpix.
HAT TRICK: Jermaine Beckford scoret tre ganger og ga fra seg drakta. Foto: Rebecca Naden/NTB Scanpix. Vis mer