Skjelt ut av leserne

TRONDHEIM (Dagbladet): John Carew (20) ble skjelt ut av Dagbladet :på nettets lesere, dagen etter det skuffende oppgjøret mot Real Madrid. Han ble beskyldt for å være både klysete, egoistisk og høy på pæra.

Les alle spørsmålene og svarene fra nettmøtet.

Men den blide Rosenborg-spissen tok kritikken med rimelig godt humør.

- Jeg hadde ventet det verre, smiler Carew, mens han sitter og svarer på det ene sure spørsmålet etter det andre. Det er så mange at han i løpet av en time bare rekker å svare på noen få av dem.

- Jeg blir ikke såret av kritikken. Dette tåler jeg, og jeg synes da også det er mange interessante tanker i lesernes spørsmål.

Innimellom dukker det også opp ros og godord til den ettertraktede fotballspilleren.

- Jentene er ofte mer positive enn guttene, konstaterer John Carew.

Her er noen av spørsmålene fra Dagbladet :på nettets lesere - og John Carews svar:

«Egoistisk»

«Jeg synes du er altfor egoistisk på banen. Markedsverdien din går ikke akkurat opp med alle bommene du har hatt i det siste. Og i tillegg synes jeg du var klysete i intervjuet du hadde i bladet Fotball. PS. Lykke til videre!! Hilsen en kommende stjerne, Thomas».

«Hei Thomas. Jeg er ærlig, og det er viktig. Får håpe du kommer så langt at du forstår hva jeg snakker om. Hilsen John.»

«Klyse!»

«Du kan nok se på dette som drittslenging, men det er det ikke ment som. Men jeg lurer på hvordan det er mulig å bli så høy på pæra som du er blitt? Hvorfor kan du ikke ta kritikk uten å komme med unnskyldninger? Mener du seriøst at du kan sammenlikne deg med spisser som Cole og Batistuta? Jeg mener du bør sette deg ned og fundere over dine kommentarer til media, for det er mange flere enn meg som synes du er blitt en skikkelig klyse!!! Fredrik.»

«Hei Fredrik. Du leser for mye aviser, du også. Jeg sammenlikner meg ikke med noen, men avisene gjør det. Der lærte du noe nytt i dag også. Jeg har fortsatt beina på jorda, og er en enkel gutt fra Lørenskog. Hilsen John.»

«Verdt 80 mill.»

«Synes du selv at du er overvurdert som fotballspiller? Er du verdt 80 millioner? Hvem er Norges beste spiss som spiller i eliteserien? Hvem er kulest i RBK? Voldo.»

«Hei Voldo. Det er ikke så lett å svare på, for slik fotballen har utviklet seg, der spillere går for nesten 400 millioner, så føler jeg at jeg absolutt er verdt 70-80 millioner. Norges beste spiss: Vi får se når serien starter. Kulest i RBK: Erling (i resepsjonen). Hilsen John.»

Shorts

«Har ikke Rosenborg penger til å kjøpe deg litt større shorts? Den du har er faen meg liten. Sanny».

«Hei Sanny. Jeg er helt enig med deg. Jeg har samme størrelse som Mini (shorts)! Hilsen John.»

GOD I FORSVAR: John Carew fikk mange tøffe spørsmål fra lesere i går.