Skjelte ut Baros

Milan Baros ble matchvinner i Aston Villa-debuten. Men da tsjekkeren filmet, sprakk det for Morten Gamst Pedersen.

-  Først prøvde han å filme seg til straffe. Så la han seg ned enda en gang, like etterpå, sier en frustrert Morten Gamst Pedersen til Dagbladet.

Finnmarkingen bøyde seg over tsjekkeren og ga klar beskjed om hva slik oppførsel er verdt.

-  Jeg sa hva jeg mente, ja. Og det var vi flere som gjorde.

Baros ble belønnet med gult kort for sine usportslige sprell. Men den nyinnkjøpte spissen var likevel den som gliste bredest etterpå:

Etter 11 minutter som Villa-spiller rullet han inn kampens eneste mål.

Ødela leggskinn

-  Vi spilte en dårlig førsteomgang, men det gikk langt bedre etter pause. Det hjalp lite, så lenge vi ikke scoret. Jeg synes vi har fått for dårlig betalt hittil i sesongen, sier Gamsten, som må konstatere at Blackburn bare har fire poeng på like mange kamper.

Milan Baros var for øvrig ikke den eneste Villa-spilleren som provoserte venstrevingen i går. Svensken Olof Mellberg satte inn en pansertakling etter 19 minutter, som endte med at nordmannens leggskinn knakk.

-  Utrolig vondt

-  Knottene hans gikk rett inn i leggen min. Det gjorde utrolig vondt. Jeg kjenner det godt fortsatt, men det skal ikke være noen fare med landskampene. Hadde jeg hatt foten planta i bakken, ville det imidlertid vært annerledes. Da hadde det sett stygt ut.

Mellberg fikk gult kort for taklinga.

-  Mange mener han skulle hatt rødt. Han hadde i hvert fall ingen sjanse på ballen, sier Gamsten.

IRRITERT: Da Aston Villas Milan Baros forsøkte å filme til seg straffe mot Blackburn, fikk han klare meldinger fra Morten Gamst Pedersen. - Jeg sa hva jeg mente, ja, sier Gamsten.