Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skjelte ut Newcastle etter at klubben kvittet seg med forloveden

Davide Santon returnerer til gamleklubben.

 LÅNT UT:  Davide Santon ble i går lånt ut fra Newcastle til Inter. Det falt ikke i smak hos forloveden Chloe Sanderson. Foto: AFP PHOTO/GRAHAM STUART/NTB SCANPIX.
LÅNT UT: Davide Santon ble i går lånt ut fra Newcastle til Inter. Det falt ikke i smak hos forloveden Chloe Sanderson. Foto: AFP PHOTO/GRAHAM STUART/NTB SCANPIX. Vis mer

(Dagbladet): Italienske Davide Santon har vært et sjeldent syn i Newcastle-drakt denne sesong. Den italienske backen har bare vært i aksjon en gang for «The Magpies» denne sesongen, og det var i FA-cup-tapet mot Leicester.

På Deadline Day valgte Newcastle å låne ut Santon til Inter, som de i 2011 hentet ham fra.

Santons forlovede Chloe Sanderson virket ikke å være fornøyd med å måtte flytte til Milano. På Twitter i går kveld gikk hun hardt ut mot klubben, før hun slettet sine poster, skriver Daily Mail.

Sanderson hevder Santon takket nei til Inters første tilbud, men at Newcastle tvang ham til å si ja til det neste.

24-åringen som har et barn sammen med Santon hadde mye på hjertet. Hun fortsatte tiraden mot Newcastle.

- Blir kvalm av måten Davide har blitt behandlet på. Han har vært frisk lenge, uten sjanse til å spille. Klubbens eneste intensjon er å tjene penger, skriver Sanderson, som samtidig hevder at Newcastle skal ha gitt Santon beskjed om at han ikke vil få spille hvis han ble igjen.

Davide Santon bekreftet selv overgangen på sin Facebook-side, og benyttet samtidig muligheten til å takke Newcastle-fansen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media