Skjelver: – Må ta det på alvor

Det er også kaos i skiskytterleiren etter positive coronaprøver i den russiske leiren.

KAOS: Det er avlagt flere positive coronaprøver både i skiskytter- og langrennssirkuset. Det hersker et lite kaos før Tiril Eckhoff og de andre norske kan gyve løs på sesongen denne helga. Foto: REUTERS/Leonhard Foeger
KAOS: Det er avlagt flere positive coronaprøver både i skiskytter- og langrennssirkuset. Det hersker et lite kaos før Tiril Eckhoff og de andre norske kan gyve løs på sesongen denne helga. Foto: REUTERS/Leonhard Foeger Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Langrennstrener Eirik Myhr Nossums B-prøve var negativ. Det betyr at han ikke er coronasmittet.

Verdenscupen for både langrennsstjernene og skiskytterne går i gang denne helga. Det er lagt en streng plan for hvordan renn kan gjennomføres under en pågående pandemi.

Og allerede dagen før det braker løs, er det fullt drama og kaostilstander i begge leirer. Begge åpner sesongen i Finland, i henholdsvis Ruka og Kontiolahti.

Ved ankomst Finland viste det seg at langrennstrener Eirik Myhr Nossum er coronasmittet. Det sender hele den norske langrennstroppen i karantene. Hva som skjer videre, er uvisst, da det avventes svar på B-prøven.

- Det er selvsagt kjedelig for dem. Men det kan skje, det er mye folk som skal forflyttes. Det er selvsagt uheldig, men det kommer til å dukke opp noen steder. Det er viktig at det er regler som gjelder for hvordan det skal håndteres, og at det følges opp. Noe mer enn det får vi ikke gjort, sier skiskytternes landslagssjef, Per Arne Botnan, til Dagbladet på telefon fra Finland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer