- Skjer det noe med Carew, ligger vi tynt an

Men Drillo henter ikke inn Iversen-erstatter.

VÅR VIKTIGSTE: John Carew er trolig det mest opplagte førstevalget på landslaget, og det er ingen nyhet at Norge er avhengige av Villa-spissen. Men i Drillos 4-5-1-formasjon finnes det ikke mange alternativer med Steffen Iversen ute. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix
VÅR VIKTIGSTE: John Carew er trolig det mest opplagte førstevalget på landslaget, og det er ingen nyhet at Norge er avhengige av Villa-spissen. Men i Drillos 4-5-1-formasjon finnes det ikke mange alternativer med Steffen Iversen ute. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||• Hvem bør starte mot Makedonia? Ta ut folkets landslag

BISLETT (Dagbladet.no): Selv om Egil Drillo Olsen har varslet at han lurer på hvem han skal bruke hvor mot Makedonia, er han ikke i tvil om spissplassen.

Men dersom Carew mot formodning skulle skade seg på en trening innen lørdag, får Drillo litt å tenke på.- Skjer det noe med John før lørdag, ligger vi tynt an, sier Drillo til Dagbladet.

For etter at Steffen Iversen meldte forfall i går, er det ikke så mange alternativer til Aston Villa-kjempen i den norske troppen.

To alternativerDrillo har bare to andre navn som han tenker på som spissalternativer.

- Vi har Erik (Huseklepp) og Daniel (Braaten) som har erfaring på den plassen, sier landslagssjefen.Etter at Iversen og Tore Reginiussen forsvant ut av troppen, ble bare Espen Ruud hentet inn som ekstra forsvarsspiller. Og Drillo tenker ikke å hente inn noen ny spiss.

- Jeg gjør ikke det før Makedonia i utgangspunktet. Men om det skjer noe med John før lørdag, har vi jo muligheten til å kalle inn noen, sier Egil Olsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer