Skjerve etter scoringen som kostet Stabæk to poeng:- Det er et ran

Glad kaptein.

Flaks:   Målscorer Vegard Skjerve mener at Haugesund var heldige som fikk med seg et poeng etter kampen mot Stabæk. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Flaks: Målscorer Vegard Skjerve mener at Haugesund var heldige som fikk med seg et poeng etter kampen mot Stabæk. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAUGESUND (Dagbladet): Stabæk så ut til å kunne gi medaljekonkurrent Viking svar på tiltale med seier over FK Haugesund.

Etter 92 minutter ledet bæringene enda 2-1, og virket å ha vunnet kampen. Så vant FKH et hjørnespark.

Kristoffer Haraldseid fant kaptein Vegard Skjerve inne i bortelagets sekstenmeter. Der raget kapteinen høyest og stanget inn utlikningsmålet. 

- Dette var utrolig deilig. Jeg scorer ikke mange mål, så det smakte ekstra godt i dag. Seieren kommer til å gi hele laget selvtillit.

- Vi var heldige Stabæks angrepsstyrke har tuktet de fleste lagene i årets eliteserie. Det fikk også forsvarer Skjerve kjenne på kroppen.

- I dag var vi veldig heldige. De kunne fort ha scoret fire-fem mål i første omgang. Vi er veldig fornøyde med at vi klarer å rane med oss et poeng, sier nordlendingen og fortsetter:

- Stabæk har vist hvor sterke de er hele sesongen og angrepsrekka deres er en av landets beste. De er veldig vanskelige å demme opp når de har dagen.

Misfornøyd trener  Haugesunds førsteomgang var av det svakere slaget. Det synes trener Jostein Grindhaug har begynt å bli en uvane.  

- Jeg synes at vi har slitt litt med det hele sesongen. Vi har ikke så mange kvikke spillere, og i dag utgjør det en stor forskjell. 

- Det er muligheter for at vi henter inn noen nye spillere. Det trengs egentlig i alle ledd. Det viktigste er at de er gode nok, forsikrer den folkekjære treneren. 

Frykter Viking Neste motstander for FK Haugesund er Viking i Stavanger. Grindhaug gleder seg ikke nevneverdig. 

- Akkurat nå ser jeg på den kampen med skrekk og gru. Presterer vi slik som vi gjorde i dag kommer de til å høvle over oss. 

Resultatet er en aldri så liten hjelpende hånd til nettopp Viking. De mørkeblå kjemper bare et poeng bak Stabæk i kampen om sølvet. 

- Vi gir med den ene hånda og tar med den andre, sier en spøkefull Jostein Grindhaug. 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer