Flaks:   Målscorer Vegard Skjerve mener at Haugesund var heldige som fikk med seg et poeng etter kampen mot Stabæk. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Flaks: Målscorer Vegard Skjerve mener at Haugesund var heldige som fikk med seg et poeng etter kampen mot Stabæk. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpixVis mer

Skjerve etter scoringen som kostet Stabæk to poeng:- Det er et ran

Glad kaptein.

HAUGESUND (Dagbladet): Stabæk så ut til å kunne gi medaljekonkurrent Viking svar på tiltale med seier over FK Haugesund.

Etter 92 minutter ledet bæringene enda 2-1, og virket å ha vunnet kampen. Så vant FKH et hjørnespark.

Kristoffer Haraldseid fant kaptein Vegard Skjerve inne i bortelagets sekstenmeter. Der raget kapteinen høyest og stanget inn utlikningsmålet. 

- Dette var utrolig deilig. Jeg scorer ikke mange mål, så det smakte ekstra godt i dag. Seieren kommer til å gi hele laget selvtillit.

- Vi var heldige Stabæks angrepsstyrke har tuktet de fleste lagene i årets eliteserie. Det fikk også forsvarer Skjerve kjenne på kroppen.

- I dag var vi veldig heldige. De kunne fort ha scoret fire-fem mål i første omgang. Vi er veldig fornøyde med at vi klarer å rane med oss et poeng, sier nordlendingen og fortsetter:

- Stabæk har vist hvor sterke de er hele sesongen og angrepsrekka deres er en av landets beste. De er veldig vanskelige å demme opp når de har dagen.

Misfornøyd trener  Haugesunds førsteomgang var av det svakere slaget. Det synes trener Jostein Grindhaug har begynt å bli en uvane.  

- Jeg synes at vi har slitt litt med det hele sesongen. Vi har ikke så mange kvikke spillere, og i dag utgjør det en stor forskjell. 

- Det er muligheter for at vi henter inn noen nye spillere. Det trengs egentlig i alle ledd. Det viktigste er at de er gode nok, forsikrer den folkekjære treneren. 

Frykter Viking Neste motstander for FK Haugesund er Viking i Stavanger. Grindhaug gleder seg ikke nevneverdig. 

- Akkurat nå ser jeg på den kampen med skrekk og gru. Presterer vi slik som vi gjorde i dag kommer de til å høvle over oss. 

Resultatet er en aldri så liten hjelpende hånd til nettopp Viking. De mørkeblå kjemper bare et poeng bak Stabæk i kampen om sølvet. 

- Vi gir med den ene hånda og tar med den andre, sier en spøkefull Jostein Grindhaug.