Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-Skjønner alle som spiller banker

Vikarsjef stoler på hestekreftene.

HØITOMT KJØRER BIL. Mc Laren er kjent i Formel 1-sporten. Onsdag kjører Høitomt "bilen" som har en toppsjanse i V65-spillet. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
HØITOMT KJØRER BIL. Mc Laren er kjent i Formel 1-sporten. Onsdag kjører Høitomt "bilen" som har en toppsjanse i V65-spillet. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

Tore Bjørn Diskerud er sjef på stallen når Per Oleg Midtfjeld er på sydentur. Onsdag satser han på hestekreftene for alvor og sender ut Mc Laren som Dagbladets banker i V65-spillet på Bjerke.

Mc Laren er et kjent begrep i Formel 1-sporten. I dag holder det med en hestekraft for å vinne.

-Hadde jeg spilt, så hadde jeg brukt ham som banker, sier Diskerud til Dagbladet.

-Alt ser fint ut i trening. Han var også god sist og er blitt stabil og fin. Tidligere galopperte han uten grunn gang etter gang. Men da han ble kastrert forsvant disse nykkene, forteller "Tobben" som han heter i travsporten.

-Vinner fra dødens

-Mc Laren er bare sånn passe bak bilen. Han åpner ikke forrykende. Men det er nok starthurtighet i ham til at han holder en del hester ute på startsiden. Så kan Høitomt kjøre stille og rolig fram. Jeg tror hesten er god nok til å vinne fra dødens. Det er også en fordel at Høitiomt har kjørt ham før og kjenner ham, mener Tobben.

Kvitt halstrøbbel

Stall Midtfjeld har også problembarnet Victory Håleryd til start i V65-6. Vallaken vinner ikke så ofte som han burde. Han har nemlig kapasitet til å ta seg av mange flere løp. Men nå er det et par positive momenter foran dette løpet.

-Han har vært plaget med halsen, men dette er fikset nå. Han viste fin framgang sist. Dette er også årstiden hans. Han fant toppformen på disse tider i fjor. Han liker seg i kulda, forteller Tore Bjørn Diskerud.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!