Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Skjønner at de vil bli kvitt meg

Besiktas vil selge sine største stjerner. John Carew forstår klubben.

Som Dagbladet skrev i går, ønsker Besiktas å kvitte seg med sju av sine største stjerner, deriblant John Carew. Målet er å spare penger og bygge opp et lag rundt klubbens yngre spillere.

-  Jeg føler meg ikke uønsket i klubben, men vet godt at jeg er en dyr spiller og en stor utgift for Besiktas. Klubben har ikke hatt noen stor sesong, og kommer ikke til å vinne noe, verken med eller uten meg på banen, sier Carew til Dagbladet.

-  Foreløpig forholder jeg meg til at jeg er Besiktas-spiller, men skulle det dukke opp en interessant klubb og klubben vil selge, er dette noe jeg må vurdere.

For det er snakk om salg.

-  Både for min egen og klubbens del er utlån uaktuelt.

Carew synes sjøl han har hatt en bra høstsesong, men mener laget ikke har prestert godt nok.

Carew eller Anelka

-  For min egen del har det gått bra, med mål i nesten hver eneste kamp. Vi har mange gode spillere, men laget har ikke fungert. Derfor er vi slått ut av UEFA-cupen, og ligger på femteplass i serien. Der er det for langt opp, og jeg tror ikke vi kommer til å vinne noe i år. Det er veldig kjedelig, for det var det jeg håpet på før sesongen, fortsetter angrepsspilleren.

Han blir stadig nevnt som en av de to heteste kandidatene til å bli ny spiss i Barcelona. Klubben vil forsterke, og spanske medier tror nordmannen eller franske Nicolas Anelka fra Manchester City vil bli hentet inn i januar.

-  Foreløpig berører ikke dette meg eller min situasjon. Jeg er Besiktas-spiller og skal tilbake dit og spille i januar hvis ikke noe spesielt skjer. Men det er selvfølgelig hyggelig å være koblet til en så stor klubb.

Carew ble skadet da han landet forkjært mot Steua i UEFA-cupkampen 25. november. Siden har han ikke spilt.

Nå er han kampklar.

Julegaver
-  Jeg kunne spilt den siste kampen før jul, men ville ikke ta sjansen på å forverre skaden bare for én kamp. Etter jul kommer jeg til å være klar, sier Carew.

Han er i Norge på juleferie, og feirer første del sammen med familien i Gudbrandsdalen.

-  Det er veldig hyggelig å være hjemme i Norge, jula er et av årets store høydepunkter, og det er godt å være sammen med familien.

-  Hva ønsker du deg til jul?

-  Jeg synes julegaver er fryktelig moro. Jeg vet hva jeg ønsker meg, men hva det er, sier jeg ikke til deg, he-he!

IKKE UØNSKET: John Carew føler seg ikke uønsket i Besiktas, men skjønner at klubben vil selge ham for å spare penger. Han er endelig kampklar igjen, etter at han ble båret ut med skade mot Steua 25. november.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media