- Skjønner at folk lurer på om vi er godt nok trent

Odd-keeper Jarstein forstår skepsisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Odd hadde seieren i lomma mot Rosenborg på mandag, men tapte til slutt 2-1 etter to RBK-scoringer i andreomgang. Tidvis ble Odd-spillerne løpt i senk av et RBK anført av Per Ciljan Skjelbred.

Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein skjønner at folk lurer på om Odd-spillerne er godt nok trent. Overfor Varden innrømmer sisteskansen at fysikken har vært et tema i Odd-leiren.

- Jeg skjønner godt at folk lurer på om vi er godt nok trent etter de siste 45 minuttene mot Rosenborg. Det var faktisk noe vi selv snakket om da vi hadde gjennomgang av kampen under tirsdagens spillermøte, sier han til Varden.

Odd-keeperen mener likevel ikke det er kondisjon det skorter på. Det er verre med konsentrasjon.

- Vi mener selv at det fysiske nivået er bra nok. Men kanskje vi gjør feilvurderinger, som å bruke for mye energi på dumme løp. Vi er veldig giret, og alle er topp motiverte. Likevel glipper konsentrasjonen i viktige situasjoner. Det er ikke lov, sier Jarstein, som mener de tre neste kampene blir avgjørende for klubben.

- De siste tre kampene før ferien må vi ha to seire. Hvis ikke ligger vi veldig dårlig an. Så enkelt er det.

GODT NOK TRENT: Odd-spillerne har funnet ut at de er godt nok trent. Her fra en lagkonkurranse i tautrekking på gården til Olav Tufte tidligere i vår. Foto: Torbjørn Berg, Dagbladet
GODT NOK TRENT: Odd-spillerne har funnet ut at de er godt nok trent. Her fra en lagkonkurranse i tautrekking på gården til Olav Tufte tidligere i vår. Foto: Torbjørn Berg, Dagbladet Vis mer
- Skjønner at folk lurer på om vi er godt nok trent
ETTERLYSER KONSENTRASJON: Rune Almenning Jarstein.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer