- Skjønner at Kanari-Fansen ble grinete

Elyounoussi om målfeiringen foran LSKs supportere.

ÅRÅSEN (Dagbladet): 18-åringen Mohamed Elyounoussi scoret sitt første tippeligamål allerede etter sju minutter på Åråsen, og full av følelser og adrenalin slapp han jubelen løs over å ha sendt Sarpsborg 08 i ledelsen borte mot LSK.

Det var bare én hake ved opptrinnet:

Målfeiringen foregikk rett foran LSKs supportere Kanari-Fansen, som svarte med å bue mot målscoreren og også kastet det de hadde for hånden mot banen.

- Følelsene tok overhånd Overfor Dagbladet forklarte Mohamed Elyounoussi etterpå  den upassende feiringen slik:

- Følelsene tok overhånd. I ettertid skjønner jeg at jeg burde løpt en annen vei. Jeg skjønner at Kanari-Fansen ble grinete, og jeg har fått høre det etterpå, for å si det sånn.

Etter den provoserende feiringen, så pep Kanari-Fansen på 18-åringen hver gang Sarpsborg-spilleren hadde ballkontakt.

Da Mohamed Elyounoussi la på til 2-0 kvarteret ut i andre omgang, så var han påpasselig med å feire foran bortelagets supportere...

Fetterduell Fetteren til mer kjente Tarik Elyounoussi markerte seg med et bang i sin andre tippeligakamp fra start (han startet en kamp som 16-åring da Sarpsborg var oppe for to år siden), og etter kampen så utfordret han like godt Tarik til konkurranse om hvem av dem som vil score fleste mål i Tippeligaen i år.

- Det kan være en morsom konkurranse mellom oss. Før kampen i dag ba han meg om å slippe meg løs og å score et mål for han. Det fikk han, sier Mohamed Elyounoussi og smiler bredt.

Fornøyd og skuffet Selv om han sendte gjestene opp i 2-0 en halvtime før slutt, så holdt det ikke helt inn for gjestene fra østfold. LSK svarte med to kjappe scoringer, og var også nærmest et seiersmål i sluttminuttene.

Etter kampen var begge lagene bare sånn passe fornøyd.

- For min egen del kunne det ikke godt bedre, med to scoringer, men samtidig er jeg litt skuffet over at vi ikke vinner, når vi leder 2-0 en halvtime før slutt, sier Mohamed Elyounoussi til Dagbladet.