Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Skjønner ikke hvorfor en spiller går inn i sånne taklinger

Hauge om kampen som inneholdt to røde og to straffer.

TRAVEL KVELD PÅ JOBBEN: Terje Hauge mener gårsdagen kamp mellom Bordeaux og Bayern München er blant de mest dramatiske han har dømt. Foto: REUTERS/Olivier Pon
TRAVEL KVELD PÅ JOBBEN: Terje Hauge mener gårsdagen kamp mellom Bordeaux og Bayern München er blant de mest dramatiske han har dømt. Foto: REUTERS/Olivier Pon Vis mer

||| (Dagbladet.no): Gårsdagens Champions League-runde inneholdt hele fem røde kort, hvorav to av dem ble delt ut av vår egen Terje Hauge.

Begge rammet Bayern München, som også fikk to straffespark mot seg.

I tyske aviser i dag er det likevel få protester mot den norske kamplederen - som også fikk full støtte for avgjørelsene sine i Viasat 4s fotballstudio i går kveld.

Overfor TV 2 sier Hauge at oppgjøret i Frankrike, som endte med 2-1 til Bordeaux, er blant de mest dramatiske kampene han har dømt.

- Det skjedde veldig mye i løpet av kampen. Det er sjelden man opplever to straffespark og to røde kort i løpet av en kamp på dette nivået. I tillegg har vel Bayern et stolpetreff på slutten, så det kunne fort blitt 2-2. Det er sjelden man opplever slike kamper på et så høyt internasjonalt nivå. Det var artig å få være med på, sier han.

Det første røde kortet gikk til Thomas Müller. Unggutten hadde allerede gult kort da han kastet seg inn i beina til en Bourdeaux-spiller bakfra. Det andre kom da Daniel Van Buyten dro ned en motspiller som var på vei gjennom.

Hauge er ikke i tvil om noen av de røde kortene, og sier at tyskerne hadde flere seine taklinger i kampen.

- Jeg skjønner ikke hvorfor en spiller som allerede har gult kort likevel går inn i slike taklinger. Det er unødvendig og overilt. Kanskje spilleren var overtent, spekulerer Hauge overfor TV 2.

OVERTENT: Hauge lurer på om Bayern-spiller Thomas Müller var overtent. Foto: EPA/LUKAS BARTH
OVERTENT: Hauge lurer på om Bayern-spiller Thomas Müller var overtent. Foto: EPA/LUKAS BARTH Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling