Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Skjønner ikke hvorfor jeg skulle reise

Dårlige Sneijder-nyheter for United.

IKKE PÅ FLYTTEFOT: Wesley Sneijder sier han elsker Milano og ikke har noen planer om å forlate Inter. Foto.  AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE
IKKE PÅ FLYTTEFOT: Wesley Sneijder sier han elsker Milano og ikke har noen planer om å forlate Inter. Foto. AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE Vis mer

Inters nederlandske playmaker Wesley Sneijder vil skrinlegge spekulasjonene om sin framtid og hevder han ikke kan tenke seg å forlate serie A-klubben.

- For tiden er jeg veldig fornøyd med å være her. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skulle ønske å reise, sier Sneijder, som fylte 27 år torsdag.

- I Inter har vi en god atmosfære og alt man kan drømme om. Milano er en fantastisk by, og jeg elsker den, fortsetter nederlenderen.

Sneijder var en nøkkelfigur under Inters trippelsesong i fjor, men sist sesong gikk det tyngre for de blåstripete. Det har ført til rykter om at midtbanespilleren ønsket å kjempe om pokaler med Manchester United eller Chelsea.

(NTB)