Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skjønner ikke MMA-stjernas overraskende melding: - Det er ikke sant

Vil ha storkamp mot Nate Diaz likevel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): MMA-stjerna Conor McGregor (27) fra Irland har skapt forvirring i kampsportmiljøet med en rekke spesielle utspill den siste uka.

Først la han opp. Så la han ikke opp. Nå vil han plutselig møte Nate Diaz til storkamp i UFC 200 9. juli likevel. Alt har skjedd i løpet av ei uke.

Men UFC-president Dana White forteller at ingenting er klart og at McGregor ikke er klar for UFC 200.

- Det er ikke sant. Vi har verken snakket med Conor eller hans manager. Jeg skjønner ikke hvorfor han forteller det, sier White til Los Angeles Times.

Uenighet Bakgrunnen er at McGregor selv hevdet via mikrobloggtjenesten Twitter at han er tilbake i ringen allerede i sommer.

- Jeg er glad for å annonsere at jeg er tilbake til UFC 200. Takk til Dana White og  Lorenzo Fertitta (UFC-direktør) for å fikse dette for fansen, skriver McGregor.

Utspillet føyer seg inn i rekken over spesielle kommentarer i feiden mellom UFC-president White og McGregor. McGregor skapte nemlig overskrifter verden rundt etter at han i forrige uke annonserte at han gir seg.

«Jeg har bestemt meg for å legge opp i ung alder. Takk for osten. Vi ses igjen,» skrev McGregor på Twitter, bare måneder før kamp mot Diaz.

27-åringen tapte nemlig mot nettopp Diaz i mars, og UFC-president White ble overrasket over karrierepunktumet.

- Skal Conor McGregor legge opp? Bare han kan svare på det spørsmålet. Jeg aner ikke, sa White, ifølge irske Independent.

- Men McGregor skal ikke konkurrere under UFC 200, sa UFC-sjefen, som hintet til et tillitsbrudd fra iren.

Nektet reise Ifølge UFC-president White skal det ha vært uenighet rundt McGregors arbeid for å promotere sporten og UFC. Daily Mail skriver at iren angivelig skal ha nektet å reise til pressekonferanse i blant annet Las Vegas.

- Han er på Island og følte det ikke var riktig å avbryte treningen. Men alle de andre fighterne kommer (for å promotere). Det er ingen unnskyldning for å ikke møte på pressekonferanse, sa Dana White.

Han fortsetter:

Foto; Rey Del Rio/Getty Images/AFP
Foto; Rey Del Rio/Getty Images/AFP Vis mer

- Vi har fortsatt et godt forhold til Conor. Jeg respekterer han som utøver og liker ham som person. Men han kan ikke bestemme seg for å ikke møte opp til ting.

McGregor er kjent for å være en løs kanon og er heller ikke beskjeden for å slenge meldinger rundt seg. Den plutselige bråket og angivelige karrierepunktumet, ble en snakkis i storaviser som Daily Mail, Guardian og Mirror.

McGregor er UFCs største navn og står med 19 seirer på 22 kamper.

Foto: 
Michael Wright/WENN.com
Foto: Michael Wright/WENN.com Vis mer
Hele Norges coronakart