- Skjønner om jeg blir vraket

Lundekvam imponert over Hangeland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KØBENHAVN (Dagbladet.no): Claus Lundekvam var kaptein og selvskreven på laget da han pådro seg en lyskeskade som kostet ham kampene mot Moldova og Hviterussland.

I hans fravær har Brede Hangeland storspilt sammen med Erik Hagen i midtforsvaret.

I går landet han i København sammen med resten av landslaget, sulten på å bidra til seier i Playoff-kampene, men fullstendig klar over at veien tilbake på laget kan bli lang.

- Uttaket blir spennende. Det blir vanskelig å sette ut de som har holdt nullen i to kamper. Brede har gjort en kjempejobb, sier Lundekvam til Dagbladet.no.

Southampton-stopperen er glad det ikke er han som må velge ut stopperparet, selv om det er et luksusproblem med fire gode alternativer.

- Jeg skjønner godt at det er vanskelig. Selvsagt vil jeg vedig gjerne spille, ellers hadde jeg ikke vært her. Men spiller jeg ikke, skjønner jeg det. Sånn er gamet, sier han.

Det hjelper ikke Southampton-stopperen at han ikke er helt frisk i lysken. Ifølge VG kan ikke 32-åringen trene for fullt.

- Hadde vi tatt en pause i sesongen, så hadde jeg trolig lagt meg på operasjonsbordet. Men sånn er det ikke, og trolig velger jeg å spiller til det ikke går mer, sier Lundekvam til avisa.

YDMYK VED ANKOMST KØBENHAVN: Claus Lundekvam sier til Dagbladet.no at det blir vanskelig å dytte ut Hagen eller Hangeland. Foto: Scanpix
YDMYK VED ANKOMST KØBENHAVN: Claus Lundekvam sier til Dagbladet.no at det blir vanskelig å dytte ut Hagen eller Hangeland. Foto: Scanpix Vis mer

Gi din kommentar: Skal Lundekvam inn i startelleveren mot Tsjekkia?

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer