Skjønte at lillebror kom til å bli en av verdens beste

Nå er Tarjei Bø stolt - og overrasket.

UT AV SKYGGEN: Tarjei Bø (t.v) er stolt over lillebror Johannes Thingnes Bø - som i dag vant sin første verdenscupseier, i rein utklassingsstil. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
UT AV SKYGGEN: Tarjei Bø (t.v) er stolt over lillebror Johannes Thingnes Bø - som i dag vant sin første verdenscupseier, i rein utklassingsstil. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For tre år og fire dager siden vant Tarjei Bø sitt første verdenscuprenn. Da var stryningen 22 år. Siden har han sju VM-gull.I dag fikk Johannes Thingnes Bø (20) sitt gjennombrudd: Tarjeis lillebror vant verdenscuprennet i Annecy i Frankrike i suveren stil.Det skjedde mens skiskytterlandslaget største stjerner - Emil Hegle Svendsen, Ole Einar Bjørndalen og Tarjei Bø - prioriterer trening og OL-oppkjøring andre steder.

- Klart jeg er stolt over ham, sier Tarjei Bø til Dagbladet.

- Veldig overrasket Han er på høydeopphold i Seisser Alm. Men til tross for lagkameratenes treningsplan var det ikke et utpreget B-felt Johannes Bø knuste med over halvminuttet i dag - blant annet var verdenscupleder Martin Fourcade med.

Og han var neppe innstilt på å gi fra seg noe gratis i hjemlandet.

- Jeg er veldig overrasket over at Johannes vant. Jeg forventet at han skulle være med og kjempe i toppen, og kanskje komme seg inn blant de fem-seks beste. Han har vært veldig sterk i sesongstarten. Men at han skulle vinne med over halvminuttet, hadde jeg ikke forventet, sier Tarjei Bø, som fulgte konkurransen fra hotellrommet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer