Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skjøt liv i United

Manchester United- Leeds 3-2. Ole Gunnar Solskjær skjøt liv i Manchester United i helga. Før venstrebeins-scoringa i det lengste hjørnet, liknet ikke United stort på en tittel-kandidat. Etterpå liknet de mer og mer.

Ole Gunnar fikk sjansen fra start for en gangs skyld - med adresse venstre flanke. Spiss-plassene er stadig opptatt av Andy Cole og Dwight Yorke.

I går scoret ingen av dem, det gjorde derimot Solskjær.

Etter forarbeid av Yorke.

En lissepasning på Ole Gunnars venstrefot, og det smalt. Ryggskadde Nigel Martyn, som med store smerter og strålende redninger holdt Leeds inne i kampen, var uten sjanse.

Ett poeng fram

Solskjærs scoring var det siste som skjedde i første omgang. Men til gjengjeld kanskje det viktigste - sett med United-øyne.

Leeds tok ledelsen, og det var greit nok. For United liknet ikke helt på seg sjøl før Solskjærs utlikningsmål.

Andre omgang begynte som den første sluttet - med ei United-scoring.

Roy Keane scoret nesten rett fra avspark (22 sekunder) og sendte United opp på 2-1.

Det ble 2-2 da Harry Kewell lurte Peter Schmeichel, og det ble ro da Nicky Butt scoret Uniteds tredje og kampens siste mål 12 minutter før slutt.

En sjanserik kamp, som godt kunne endt med poengdeling. Men United har fått tilbake det trenere kaller marginer og folk flest kaller flaks.

Sesongens tredje
Det blir fort seriemesterskap av slikt.

  • Ole Gunnar Solskjær spilte hele kampen for United, og gjorde en grei innsats. Målet hans var sesongens tredje i ligaen.
  • Sist sesong endte et sammenstøt mellom Alf Inge Haaland og Roy Keane med at sistnevnte var ute i månedsvis. I går møttes de igjen, ganske hardt også. Keane gikk i bakken inne i straffefeltet etter ei Haaland-takling og hele Old Trafford ropte på hevn og straffespark. Men dommeren vinket det hele videre.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media