Skjøt mot TV-skjerm i sinne

Slik stresser Ronaldo ned.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Manchester Uniteds fantastiske vingspiller Cristiano Ronaldo har sine egne måter å gjøre ting på banen.

Nå viser det seg at portugiseren også bruker utradisjonelle metoder utafor banen. For eksempel når han er stresset og sint.

- En gang da jeg var skikkelig forbannet, hengte jeg opp et TV-apparat i et tre i hagen. Deretter forsøkte jeg å skyte det ned med en fotball, sier 21-åringen til avisa The Mirror, ifølge Sky Sports.

Boksehansker og bongotromme 

Skal vi tro Ronaldo sjøl, fungerte terapien utmerket. Om den ikke skulle gjøre det, har han andre metoder.

- Jeg har også boksehansker som jeg bruker til å slå noe eller noen for å dempe stress. Dessuten liker jeg å spille djembe (tromme), fordi det gir en god følelse, legger han til.

Låser seg inn

Men enkelte ganger gidder han verken å skyte ned TV-er, slå noe/noen eller spille trommer. Disse gangene drar han bare rett hjem.

Skjøt mot TV-skjerm i sinne

- Så spiser jeg noe, går opp trappa, vender til venstre, går inn på soverommet og låser døra. Da blir jeg bare der, sier toppspilleren.

FRUSTRERT: Men Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo vet hva han må gjøre for å stresse ned. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS/SCANPIX
FRUSTRERT: Men Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo vet hva han må gjøre for å stresse ned. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS/SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer