Skjøt Vålerenga tilbake til start

TROMSØ (Dagbladet): Tromsdalen- VIF 1- 2. Steffen Karl skalv av feber mens han fløy nordover, ble kastet innpå etter pause - og sendte VIF tilbake i tabelltoppen med et flott skudd kvarteret før slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I dag skal den innleide Bundesliga-proffen forhandle om framtida si i VIF. Den kan bli kort.

- Vår leiekontrakt med Steffen går ut ved månedsskiftet, forklarer VIF-trener Kjetil Rekdal, som egenhendig hentet sin tidligere lagkamerat fra Herta Berlin til Oslo.

I går knallet den 31 år gamle innleide tyskeren Vålerenga bokstavelig talt tilbake til Start:

Da han satte inn 0- 2 mot de meget hjemmesterke «dalingan», spratt nemlig laget hans opp på sikker opprykksplass - sammen med nettopp Start.I og med at rivalene tapte, er VIF-gutta tilbake i den tabelltoppen de - med unntak av siste uke - har eid helt fra start.

Vet ikke

- Artig å score, mente Steffen Karl med gravalvor - og så mest ut som han ønsket seg under dyna med skjerf rundt halsen og Mentolatum i nesa.

På turen nordover vekselvis svettet og frøys han så han skaket i flysetet.

Men etter kampen og etter dusjen tødde han litt opp, da han fikk snakke med sin åtte år gamle sønn hjemme i Tyskland på telefon.

- Det er tungt å være borte fra ham. Derfor vet jeg ikke hva det blir til i framtida. Jeg trives i Vålerenga. Men jeg har flere tilbud hjemme i Tyskland. Det er tross alt annerledes å spille foran 50000 tilskuere enn - sånn som her i dag - foran 2000 på en kunstgressbane, forteller St. Pauli-spilleren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer