Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoppuka

Skjult kamera: Her sjokkerer Tande

- Det kleineste jeg har vært med på, sier skihopperen.

I programmet "Emil i OL" må hopperne gjennomføre svært pinlige øvelser, mens Arne Scheie kommenterer. Daniel-André Tande må blant annet levere en uvanlig burgerbestilling. Foto: TVNorge Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Nyttårshopprennet, på NRK1 klokka 14.00 mandag

GARMISCH-PARTENKIRCHEN (Dagbladet): Daniel-André Tande (23) har kommet skjevt ut av startblokka i Hoppuka. I det første rennet i Oberstdorf endte han på 20. plass. Søndag ble han nummer 23 i kvalifiseringen i Garmisch-Partenkirchen.

At Tande er en person med flere kvaliteter, viser en «Skjult kamera»-innspilling fra Discovery. Klippet er hentet fra «Emil i OL», en satsing som vil rulle og gå på TVNorges og Eurosports Facebook-kontoer de neste ukene.

TVNorge og Eurosport har senderettighetene til OL. Nå trappes det opp for fullt til mesterskapet i februar. I «Skjult kamera»-innspillingen på Oslo City må Tande hoppe opp på bordet både i en frisørsalong og på Burger King. Reaksjonene blir deretter, noe som går fram av videoen øverst i saken.

- Det er fram til nå noe av det kleineste jeg har vært med på. Men det ser ut som om resultatet ble bra, sier Tande til Dagbladet.

- På Burger King spilte det seg ut en scene i hodet der jeg antok at det ville komme Securitas-gutter og bære meg ut. Men det gikk fint, heldigvis berget jeg.

Også Tandes skadde hoppkollega, Kenneth Gangnes, får prøve seg. Alt kommenteres av NRK-legenden Arne Scheie.

Nyttårshopprennet starter klokka 14.00 mandag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!