Skjulte lydopptak avslører NFL-trenerens «voldsordre»

- Ta knekken på hodet, så dør resten av kroppen, sa utestengte Gregg Williams til Saints-spillerne.

SKANDALE: New Orleans Saints' hovedtrener Sean Payton og forsvarsansvarlig Gregg Williams er begge utestengt som følge av avsløringene om at spillere ble belønnet med bonus for å skade motstandere. Nå har det dukket opp nye bevis.Foto: SCANPIX/AP/Gerald Herbert
SKANDALE: New Orleans Saints' hovedtrener Sean Payton og forsvarsansvarlig Gregg Williams er begge utestengt som følge av avsløringene om at spillere ble belønnet med bonus for å skade motstandere. Nå har det dukket opp nye bevis.Foto: SCANPIX/AP/Gerald Herbert Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): NFL-skandalen rundt New Orleans Saints og lagets utskjelte dusørordninger øker i omfang i USA, etter at en dokumentarfilmskaper denne uka offentliggjorde lydopptak fra et av møtene ledet av tidligere forsvarstrener Gregg Williams.

Williams er utestengt på ubestemt tid for å ha administrert den regelstridige bonuspotten, som belønnet Saints-spillere som taklet motstandere så hardt at de ble skadet.

Dokumentarfilmskaper Sean Pamphilon var tilstede under en av peptalkene Williams hadde med Saints-laget før sluttspillkvartfinalen mot San Francisco 49ers i januar.

Lydopptakene hans avslører tilsynelatende at Williams oppfordrer spillerne sine til å gå etter utvalgte spillere og utvalgte kroppsdeler for å gjøre mest mulig skade.

- Vi må bestemme oss for om Michael Crabtree ønsker å være en falsk primadonna eller om han ønsker å være en tøffing. Vi må finne det ut, og han blir menneskelig når dere tar ut den jævla «ACL»-en (korsbåndet), sier Williams på et tidspunkt, i lydfila Yahoo Sports først fikk tilgang til.

Skremt av hjernerystelse-prat Treneren peker også ut 49ers-spillerne Frank Gore og Vernon Davis, og ber spillerne se hvor mange ganger de kan treffe hodet til førstnevnte, og om å søke ankelen til Davis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer