Skodd til fotballfest

Magne Hoseth har tatt av seg de hvite fotballskoene, men det blir fest likevel. I årets Tippeliga er det kø av spennende spillere, og de får en ny vårmote å vise seg fram i.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvem blir årets profil? Si din mening! I diskré, svarte støvler står Moldes midtbaneelegant først i køen bak Ørjan Berg og alle de etablerte Rosenborg-stjernene. Hoseth er selve forsidegutten til det nye, norske fotballprogrammet som lokker med vårmoten 2004: Kjapt, lett og elegant langs bakken, med litt rufsete kanter.

Kanskje blir det mer grått og hverdagslig når høsten, tvangssalgene og poengnøden kommer for alle andre enn RBK. Men det er flust med kamper før den tid, og nok av profiler til å prege dem.

MAGNE HOSETH

er den største i denne gjengen. Med en strålende landskamp bak seg mot Nord-Irland, har han allerede forstått at den nye satsingen hans holder. Det er egentlig egen trygghet som gjelder selv for en spiller som de siste åra mest har profilert seg på kinnskjegg, klær og sminke.

Med Åge Hareide som sjef for de store øyeblikkene og klubbarbeideren Odd Berg til å passe på hverdagsstellet, er Hoseth i ferd med å bli en helhetlig spiller. Da er det lett å se at han kan mer enn å gni ballen rundt skotuppene. Magne Hoseth på Molde blir stjernen med de lange løpene, de presise crosserne, de smarteste gjennomspillene og de lekreste langskuddene i tillegg til alt det fiksfakseriet som skjer tett rundt skoene hans.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer