Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skofterud legger opp: - Kroppen har sagt klart ifra over lengre tid

På tide å si stopp.

LEGGER OPP: Vibeke Skofterud.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
LEGGER OPP: Vibeke Skofterud. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Vibeke Skofterud legger opp. Det kommer fram i en pressemelding sendt ut tirsdag ettermiddag.

35-åringen har de siste årene satset på langløp, men nå er det på tide å si stopp.

- Kroppen har sagt klart i fra over lengre tid, og nå var det på tide å si skikkelig stopp. Jeg har fått levd ut drømmen, konkurrert med verdens beste, skapt venner venner for livet og fått være med på verdens mest suksessrike landslag. Det har kostet, men det har vært et sant privilegium, sier Skofterud.

Skofterud har blant annet et OL-gull i stafett fra Vancouver i 2010, samt VM-gull i samme gren fra 2005 og på hjemmebane i 2011. I tillegg vant hun Vasaloppet i 2012.

Skofterud skal nå jobbe med TV-oppdrag og skikurs for unge.

- Nå blir det fullt fokus på å kjøre egne skikurs og foredrag. Jeg ønsker å dele den unike erfaringen jeg har fått lov til å opparbeide meg gjennom 20 år, og få andre til å oppleve gleden av å spenne på seg skiene. Jeg har fått levd ut min drøm, nå skal jeg bidra til at andre får oppfylt sin, sier Vibeke Skofterud.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling