Skofterud prøver seg som fotballspiller

Trener med 2. divisjons-lag.

GJØR SOM NORTHUG: Vibeke Skofterud gjør som Petter Northug og holder formen ved like med fotball etter langrennssesongen.Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
GJØR SOM NORTHUG: Vibeke Skofterud gjør som Petter Northug og holder formen ved like med fotball etter langrennssesongen.Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADETVis mer

Vibeke Skofterud kan få plass på 2.-divisjonslaget Konnerud. Langrennsløperen trente mandag med Konnerud-jentene, skriver Drammens Tidende.

- Du ser det med en gang, om hun er fotballspiller eller ikke. Vibeke er en fotballspiller. Det er det ingen tvil om, sier Konneruds trener Harald Ramsfjell.

- Vi får ta en prat. Hun er helt sikkert en opptatt dame, men det kan fort bli plass til henne på laget vårt. Jeg er i hvert fall helt sikker på at de fysiske forutsetningene er til stede, sier Ramsfjell til DT.

Skofterud koste seg på trening mandag. Hun hadde ikke vært på skikkelig fotballtrening på 15 år.

- Jeg tror nok jeg har god utholdenhet, men ikke god nok spenst, teknikk eller hurtighet. Så jeg består på en av fire. Det er helt dødt på spenst, sier Vasaloppvinneren.

Skofterud spilte i ungdomsårene for Askim.

(NTB)