Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skofterud slo skuldra ut av ledd

- Veldig ubehagelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vibeke Skofterud ligger på 5.-plass sammenlagt i Tour de Ski og mener selv hun er ett år før skjema formmessig.

Skofterud har slitt de siste sesongene og skulle bruke dette året til å bygge seg opp igjen. Først neste sesong skulle hun være tilbake på topp.

- Det er gått bedre enn ventet. Jeg har fått resultater ett år for tidlig.

Lørdag kom hun på 4.-plass på 5.-etappen over 15 kilometer klassisk.

- Det føltes ikke rått, men dette var nok noe av det bedre jeg har gjort i år.

Det startet derimot ikke helt etter planen. Skofterud satte staven i foten og falt på startflaten. Der og da virket det nesten som om hun vurderte å bryte.

- Jeg slo skulderen halvveis ut av ledd og måtte få den på plass igjen før jeg kunne fortsette. Det var veldig ubehagelig, men gikk seg til. Jeg gikk mitt eget løp og plukket løper for løper. Kanskje kunne jeg ha kjempet om en plass på pallen uten uhellet, mente hun.

(NTB)

IMPONERTE: Vibeke Skofterud åpnet katastrofalt og måtte få hjelp til å få skuldra på plass. Uhellet kan ha kostet henne en plass på pallen. Foto: SCANPIX
IMPONERTE: Vibeke Skofterud åpnet katastrofalt og måtte få hjelp til å få skuldra på plass. Uhellet kan ha kostet henne en plass på pallen. Foto: SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!