Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skofterud tok sin første pallplassering på to år

Tok ansvar i Kuusamo.

I FORM:  Vibeke Skofterud var desidert best av de norske med sin tredjeplass i Kuusamo.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
I FORM: Vibeke Skofterud var desidert best av de norske med sin tredjeplass i Kuusamo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX Vis mer

||| (Dagbladet): Aino Kaisa Saarinen knuste alle konkurrentene på dagens 10 kilometer klassisk på hjemmebane i Kuusamo, men den hyggelige norske overraskelsen i Marit Bjørgens sykefravær var Vibeke Skofterud.

Skofterud var 1,6 unna å ta plasseringen bak Saarinen, men tredjeplassen hun til slutt sikret seg var jentas første pallplassering på to år.

29-åringen, som står utenfor landslaget, har slitt mye med ryggen de siste årene, men nå har hun virkelig et comeback på gang.

Irina Khazova ble nummer to, 13,1 bak suverene Saarinen. Marianne Longa fra Italia ble nummer fire, slått av Skofterud med 8,3 sekunder.

Av de andre norske jentene ble Kristin Størmer Steira nummer 15, Celine Brun-Lie 16, Therese Johaug ble nummer 22, Ingvild Flugstad Østberg ble 28, mens Marthe Kristoffersen brøt løpet i Finland.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media