Skofteruds drømmeopplegg

-Det er dette jeg drømmer om skal skje i VM-stafetten, sa Skofterud etter å ha paradert Norge inn til 1. plass i Kiruna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter at Anita Moen, Bente Skari og Maj Helen Sorkmo hadde lagt grunnlaget, kunne 22-åringen fra Slitu stikke ut på ankeretappen med over ett minutts forsprang til de regjerende OL-mesterne fra Tyskland.

Da spilte det ingen rolle at Skofterud bare gikk inn til 7. beste etappetid på den siste sløyfa.

Løpet var allerede kjørt.

- Det er klart at jeg har lyst til å gjenta dette i VM i Val di Fiemme i februar. Går det så bra som i dag så kan vi klare det også, mente Skotferud.

- Med så stort forsprang som du hadde i dag var du kanskje ikke nervøs heller?

- Du er alltids litt nervøs. Bare bra med litt spenning i kroppen. Men i dag måtte jeg nok ha kjørt i skogen for at vi skulle ha tapt.

Kamp

Det svinger fort i langrenn. I desember i fjor virket det soleklart at Skofterud skulle gå OL-stafetten. Det var før formen forsvant.

- Og jeg ble vraket. Men det skal jeg ikke bli i år, selv om det er er veldig kamp om plassene på laget. Det gjør bare at vi alle skjerper oss litt ekstra, sa Skofterud.

Sjelden eller aldri har det vært større kniving om å komme med på stafettlaget til Norge på kvinnesiden. I tillegg til søndagens vinnerlag er det tre åpenbare kandidater til som duellerer om en plass på laget

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer