Skogens førstedame: - Dagen før Sigrid ble født, løp jeg opp Vettakollen

Anne Margrethe Hausken Nordberg er 39 år. Tobarnsmora mener hun aldri har vært bedre. I dag løper hun VM i orientering med brudd i armen.

O-PARET: Hausken og ektemann Anders Nordberg. I flere år har paret som er foreldre til Tarjei (4) og Sigrid (1) gjort hverandre bedre. I VM er det mor som forsvarer familiens ære. Foto: Jens O. Kløvrud
O-PARET: Hausken og ektemann Anders Nordberg. I flere år har paret som er foreldre til Tarjei (4) og Sigrid (1) gjort hverandre bedre. I VM er det mor som forsvarer familiens ære. Foto: Jens O. Kløvrud Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ved Akerselva, et kortstrekk fra Oslo Legevakt der hun nettopp har vært inne til røntgensjekk av bruddet i albuen, sitter skogens førstedame. Bekreftelsen om at armen gror riktig på den 178 centimeter lange kroppen var god å få, men et armbrudd skulle uansett ikke hindre henne i VM-start i enden av uka.

- Om nødvendig ville jeg først gjennomført VM, deretter brekt armen på plass og tatt en mulig operasjon, sier Anne Margrethe Hausken Nordberg.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer