Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skotske dommere vil streike

Kan lamme eliteserien i fotball.

LUTA LEI: Skottlands dommere er lei hets og dårlige arbeidsforhold. Her er det Celtics Anthony Stokes som får det gule av Calum Murray.Foto: SCANPIX/REUTERS/Russell Cheyne
LUTA LEI: Skottlands dommere er lei hets og dårlige arbeidsforhold. Her er det Celtics Anthony Stokes som får det gule av Calum Murray.Foto: SCANPIX/REUTERS/Russell Cheyne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den skotske eliteserien i fotball kan bli rammet av streik kommende helg. Det er dommerne som er lut lei dårlige arbeidsforhold.

Fløyteblåserne ble enige på et møte søndag. Dersom streiken trekker ut blir det dårlig med eliteseriefotball i landet kommende helg. Ifølge den tidligere toppdommeren Stuart Dougal var det ingen tvil om at de aller fleste dommerne hadde fått nok pepper og nå ville markere seg.

- Dette dreier seg ikke om enkelthendelser fra den siste tiden, men har bygget seg opp. Det har ikke noe med de vanligvis fredelige supporterne å gjøre, men spillere og trenere som etter kampene gir dommerne strykkarakter, sa han.

Flere skotske dommere skal ha uttrykt bekymring for presset som har oppstått etter at de er blitt kritisert gjennom media. Senest torsdag sa Celtic-direktør John Reid at dommeren Dougie McDonald burde slutte eller få sparken på grunn av en omdiskutert straffesparksituasjon.

Skottlands fotballforbund har ennå ikke kommentert streikesaken.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!