Skotske gamlinger og Spursdikt

50 000 ville se skotske gamlinger, Kai Anoymius skriver dikt og vi gir bort fotballprogrammer til de som vil ha.

RIO FERDINAND er ikke som alle andre midtstoppere. Han ble solgt fra West Ham til Leeds for 240 millioner kroner og ble dermed verdens dyreste forsvarer. Lørdag spilte han ikke grunnet skade. Manager David O'Leary var ikke spesielt villig til å røpe hva som feilte gode Rio, med god grunn. Oksen Ferdinand hadde nemlig slått opp en gammel tv-skade. O'Leary sier dette på Leeds' hjemmeside... «Typisk for oss denne sesongen, Rios skade er fjollete. Han har rett og slett sittet for lenge foran fjernsynet, med beinet på bordet. Da han skulle reise seg opp, etter flere timer i samme stilling, hadde han strukket en sene bak i det ene kneet.» Den hardt prøvede Leeds-manageren sier ingenting om hva Rio så på, men vi antar det må ha vært «Akutten». I reprise.

ANDERS JACOBSEN er også midtstopper, men i en noe annen liga enn Rio. Unge Jacobsen spiller fortsatt i midten hos Notts County, som ikke har tapt på de siste tolv kampene etter at nordmannen fikk trøye nummer 40. Lørdag scoret han sitt første mål for klubben. «Det er vel to år siden sist, så det blir nok ingen vane,» sier AJ til :i bakrommet. Som mener Jacobsen burde være noe for Semb, ettersom han nok en gang ble plukket på ukas lag i engelsk divisjon to (2), som tilsvarer norsk tippeliga minus RBK.

OLE GUNNAR SOLSKJÆR blir i klubben, mens Dwight Yorke er på vei ut ifølge spekulasjoner i britisk presse. - Dette er nonsens, sier manager Alex Ferguson, ikke at Solskjær blir, men at Yorke skal være på vei bort.

KAI ANONYMIUS heter en av denne spaltas trofaste lesere. Han er Tottenham-fan og har sendt oss følgende desperate epos han har døpt «The Mål-tørke Blues»... Målscorer ønskes tilsendt kjapt/Spissene våre scorer knapt/Husker hvor gøy det var, de to med mål-blod på tann/Kom tilbake Gary Lineker og Jürgen Klinsmann!/Få inn en frontmann som scorer minst tjuefem/Som løfter oss opp, langt og frem/En spiss som i mål setter ballen/Hjelp! Hvor er du, Clive Allen?

GRATIS ROVERS for den som sender oss e-post, :i bakrommet bugner over av programmer fra diverse kamper, noen som vil ha ett eller flere?

50000 DUKKET på Ibrox stadion i Glasgow søndag da 34 veteranspillere fra Celtic og Rangers spilte humørkamp for å samle inn penger til vanskeligstilte barn i Skottland. Ally McCoist laget hattrick da Rangers vant gubbekampen 4- 1, men sjekk publikumstallet en gang til: 50000 på tribunen under Old Firm old boys!

LUCAS RADEBE er villig til å si nei til videre landslagsspill for Sør-Afrika for å konsentrere seg helt om å tette lekkasjeskadde Leeds.

RIO FERDINAND er ventet å bli den neste store landslagsstopperen for England etter at Tony Adams nå har sagt farvel til videre nasjonsspill. Men, Rio må først bli kvitt fjernsynsdiagnosen.

HONGKONG 4 - NORGE 0, God Shave Tibet og heia Mongolia!