Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skottene har avlyst helgas fotball allerede

Det er for mye snø.

SNØR BORT: 
Det var gode forhold da Inverness stjal poeng fra Celtic i helgen, men kommende helgs skotske eliteseriefotball er allerede avlyst på grunn av vintervær.Foto: SCANPIX/AFP/ANDY BUCHANAN
SNØR BORT: Det var gode forhold da Inverness stjal poeng fra Celtic i helgen, men kommende helgs skotske eliteseriefotball er allerede avlyst på grunn av vintervær.Foto: SCANPIX/AFP/ANDY BUCHANAN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle lørdagens skotske eliteseriekamper i fotball ble allerede onsdag avlyst på grunn av vintervær.

Det har snødd kraftig i Skottland hele uken, og sammen med lave temperaturer gjorde det at man valgte å avlyse alle de seks eliteseriekampene tre dager før de skulle spilles.

- Ved å gi tidlig beskjed om avlysningene håper vi at alle får god tid til å endre sine planer, heter det i en melding på Skottlands fotballforbunds nettsted.

Skotske dommere gikk til streik før den forrige serierunden. Lørdag ble fire eliteseriekamper gjennomført med utenlandske dommere, men søndagens to kamper ble avlyst på grunn av kulde.

Flere av banene har varmekabler, og spilleforholdene kunne blitt akseptable til helgen, men vinterværet har gått kraftig ut over veier og jernbaner i Skottland. Hensynet til reisende supportere veide ifølge ligaen tyngst ved avgjørelsen om å avlyse.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!