Skottland-sjef forbyr alkohol på spillerhotellet i Oslo

- Må være klar for ethvert scenario.

TAR FORHOLDSREGLER: George Burley vil sikre at det ikke er alkohol tilgjengelig på spillerhotellet i Oslo. Foto: David Moir / REUTERS.
TAR FORHOLDSREGLER: George Burley vil sikre at det ikke er alkohol tilgjengelig på spillerhotellet i Oslo. Foto: David Moir / REUTERS.Vis mer

(Dagbladet.no): Etter 0-3-tapet for Nederland valgte Skottland-kaptein Barry Ferguson og andrekeeper Allan McGregor å drukne sorgene sammen med andre gjester på spillerhotellet.

To døgn før den viktige VM-kvalifiseringskampen ble Skottland-duoen sittende i hotellbaren til langt på dag.

Når Skottland kommer til Norge i neste uke er Skottland-sjef George Burley klok av skade. Han har forbudt alkohol på hele spillerhotellet.

- Vi har gjort det klart at vi ikke tolererer den type oppførsel igjen. Jeg vil snakke med de ansatte og spillerne, vi må være klar for ethvert scenario. Det vil ikke være noe alkohol på spillerhotellet, sier han.

Burley understreker at skottene har lagt episoden bak seg, og tror spillerne har lært.

- Vi tar lærdom av det og går videre. Det er en stor ære å få spille for landet sitt, og spillerne må verdsette at aldri kan ta øynene fra ballen, sier Burley.

Etter fylleepisoden på hotellet, samt utidig oppførsel på Skottland-benken, ble Rangers-keeperen og Barry Ferguson utestengt på livstid fra det skotske landslaget.

I ettertid har Skottlands fotballpresident, Gordon Smith, åpnet for å ta den nybakte Birmingham-spilleren inn i varmen igjen.