- Skottlands mest forhatte mann

Fotballfjolset frykter han må forlate landet.

• Se videoer: McHendrys klaps og Didas kollaps finnes i utallige versjoner på YouTube.

(Dagbladet.no): - Jeg er den mest forhatte mannen i Skottland. Jeg må antakelig forlate landet på grunn av dette. Jeg kan ikke tro hva jeg har gjort.

Sånn tenker supporteren som entret banen, tok på AC Milans keeper Dida og ødela Celtics festkveld i mesterligaen onsdag.

«Synd det, Dida»

I likhet med dansken som var ansvarlig for «Slaget i Parken», legger Robert McHendry skylda på et litt for stort inntak av alkohol.

- Det skyldtes en blanding av spriten og kveldens stemning. Jeg prøvde å klappe Dida på skuldra og sa «Synd det, Dida», fortalte 27-åringen til sikkerhetsfolkene før han ble arrestert i går, ifølge skotske Daily Record.

Celtics sikkerhetssjef, Ronnie Hawthorn, lot seg ikke overbevise av unnskyldningene, og i går ble McHendry utestengt fra Celtic-kamper på livstid

Dessuten er han under politietterforskning, samtidig som Celtic risikerer streng straff fra Det europeiske fotballforbundet (UEFA).

TRAGIKOMISK: Dida blir berørt på halsen, tar opp jakten på overfalleren - før han plutselig ombestemmer seg og heller går ned for telling. Foto: UEFA.COM
TRAGIKOMISK: Dida blir berørt på halsen, tar opp jakten på overfalleren - før han plutselig ombestemmer seg og heller går ned for telling. Foto: UEFA.COM Vis mer

Dida slaktes

Mens alt dette foregår i Skottland, tar også italienerne også et oppgjør med sine svin på skogen.

Dida opptrådte nemlig mer som en middelmådig skuespiller enn en skikkelig sportsmann da han gikk over ende etter først å ha tatt opp jakten på supporteren.

I dag blir han slaktet medier verden over, og klubbledelsen kan berolige alle som måtte ha vært bekymret på den brasilianske sisteskansens vegne:

- Dida er trolig skadefri til kampen på søndag.

- Skottlands mest forhatte mann
UTESTENGT: Mannen i den hvite hettegenseren var på vei for å feire mål med heltene sine i Celtic. På veien klappet han Dida på skuldra. Etterpå forsvant han opp blant tilskuerne og ble borte for sikkerhetsvaktene, før han i går meldte seg sjøl.