Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skøyte-Espen beklager «feite-Doris»-diskusjon

Dersom noen føler seg såret.

BEKLAGER? Espen Aarnes Hvammen følger opp gårsdagens nettsjikane med en slags beklagelse i dag.Foto:  REUTERS/Grigory Dukor/ NTB Scanpix
BEKLAGER? Espen Aarnes Hvammen følger opp gårsdagens nettsjikane med en slags beklagelse i dag.Foto: REUTERS/Grigory Dukor/ NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Landslagsløper Espen Aarnes Hvammen har satt sinnene i kok etter at han dreide en pelsdebatt på twitter med klesdesigneren Fam Irvoll inn på Irvolls kropp.

Meldinger som «Rumpetaske og spice girls... og en solid dose med fett.» og «Rolig nå, feite-Doris. Det eneste som skiller dine klær og sigøynerklær, er at dine er rene. Du kan alltids få låne en trikot.» fikk flere enn Irvoll til å se rødt.

- Dette er ikke bra i det hele tatt, og jeg må bare beklage på Skøyteforbundets vegne. Å kommentere andres utseende må man nesten holde seg for god for, sa Norges Skøyteforbunds sportssejf, Øystein Haugen til Dagbladet i går

I dag kom beklagelsen fra Aarnes Hvammen, også den på twitter, uten at han legger seg langflat langs skøyteisen av den grunn:

«Undertegnede beklager dersom noen personer eller grupper følte seg såret av de siste dagers diskusjon her på twitter.», skriver han fra landslagssamlingen før helgens verdenscupåpning på skøyter i Calgary.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media