Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Skøyteløp er erotikk

Det tyske skøyteesset Anni Friesinger vet å skape blest rundt idretten: - Skøyteløp er så populært fordi det er ren erotikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 24-årige OL-favoritten som er kjent for å posere halvnaken og vise fram sin piercede navle, flammetatovering rundt magen og lysrosa tånegler, insisterer på at utseendet er like viktig som gode tider.

- Det er ingenting så sexy som en skøyteløpers bakende, sa Friesinger til tyske Bild am Sonntag.

Den blonde skøytejenta er svært populær i hjemlandet og en av de heteste gullkandidatene i Salt Lake City. Hun har vunnet alle sju verdenscupløpene hun har startet i denne sesongen. Etter sine oppsiktsvekkende uttalelser, blir trolig verken hun eller skøytesporten mindre populær.

Etter at trippel OL-mester Gunda Niemann-Stirnemann i oktober meddelte at hun er gravid, og ikke stiller i OL, ser Friesinger sin sjanse til å bli verdens nye skøytedronning.

- Hun er ekstremt sulten på suksess. Hvis alt går bra, vil hun ikke bare vinne OL-gull på 1500 meter, sier trener Markus Eicher.

Anni Friesinger, som vant allround-EM overlegent for et par uker siden, stiller både på 1000, 1500, 3000 og 5000 meter i Utah Olympic Oval.

Og innbyggerne i hjembyen Inzell krysser fingrene for at hun lykkes. Friesinger har nemlig lovet å holde fest i tre dager med gratis øl til alle, hvis hun tar gull.

Se bilder av Anni på hennes egen hjemmeside.

(NTB)

GLADJENTE:</B> Anni Friesinger liker skøytefysikken.
Hele Norges coronakart