Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skøytenedtur i Japan

Lorentzen best av de norske på 1000 meter.

IKKE HELT I TOPPEN: Her er Ida Njåtun i aksjon mot Nana Takagi i Obihiro i dag tidlig. Verdenscupåpningen ble ikke helt topp resultatmessig for de norske løperne.Foto: AFP / KAZUHIRO NOGI / NTB Scanpix
IKKE HELT I TOPPEN: Her er Ida Njåtun i aksjon mot Nana Takagi i Obihiro i dag tidlig. Verdenscupåpningen ble ikke helt topp resultatmessig for de norske løperne.Foto: AFP / KAZUHIRO NOGI / NTB Scanpix Vis mer

Håvard Lorentzen skøytet inn til 14.-plass på 1000-meteren under verdenscupen i japanske Obihiro i dag.

Bergenseren var langt bak de beste i A-gruppen. Det skilte 1,57 sekunder opp til den russiske vinneren Pavel Kulizjnikov.

Nederlandske Kjeld Nuis ble nummer to, fattige fire hundredels sekund bak vinnertiden. Samuel Schwarz fra Tyskland tok tredjeplassen.

For Sverre Lunde Pedersen ble det en annenplass i B-gruppen. 22-åringen ble slått med 16 hundredeler av kinesiske Fan Yang.

Espen Aarnes Hvammen var påmeldt til 1000-meteren i samme gruppe som Pedersen, men han stilte ikke til start.

Ida Njåtun er eneste kvinnelige deltaker i helgens verdenscupåpning i Japan. Lørdag ble hun nummer to på 1000 meter i B-gruppen. 23-åringen fra Bærum endte 1,22 sekunder bak Vanessa Bittner fra Østerrike.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media