Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skøytestjerne påkjørt av bil

Den nederlandske skøyteprofilen Sven Kramer påført en kneskade.

KNESKADE: Den nederlandske skøyteprofilen Sven Kramer ble lørdag påført en kneskade da han ble påkjørt av en bil i forbindelse med trening i Tyskland. Foto: Peter Dejong/AP/NTB Scanpix
KNESKADE: Den nederlandske skøyteprofilen Sven Kramer ble lørdag påført en kneskade da han ble påkjørt av en bil i forbindelse med trening i Tyskland. Foto: Peter Dejong/AP/NTB Scanpix Vis mer

Bare dager etter at faren ble påkjørt av en buss, fikk den nederlandske skøyteprofilen Sven Kramer et ublidt møte med en bil i forbindelse med trening lørdag.

Kramer skriver selv om episoden i Tyskland i en oppdatering på sin Twitter-profil.

- I morges ble jeg truffet av en bil med lav hastighet da jeg var på vei til skøytebanen i Inzell. Jeg har hovedsakelig vondt i kneet, skriver 33-åringen.

Han opplyser videre at han søndag reiser hjem til Nederland, der videre undersøkelser på sykehus venter. Kramer vet foreløpig ikke hvilke konsekvenser kneskaden vil få.

- Vi må vente og se hva konsekvensene blir for starten på den nye sesongen, skriver gullgrossisten.

Verdenscupen på skøyter starter i den hviterussiske hovedstaden Minsk midt i november.

Ifølge den nederlandske avisen Algemeen Dagblad kommer lørdagens episode kun få dager etter at Sven Kramers far, Yep, ble alvorlig skadd da han ble påkjørt av en buss under en sykkeltur.

Heller ikke i den norske skøyteleiren har sesongoppkjøringen forløpt uten dramatikk. I slutten av september ble både Simen Spieler Nilsen og Sverre Lunde Pedersen sendt til sykehus etter å ha veltet på sykkel i Inzell.

Skøyteløperne deiset i asfalten i stor hastighet og begge ble kraftig forslått. I etterkant fikk Spieler Nilsen konstatert tre brudd i ryggen. Skøyteforbundets medisinske apparat fryktet også at Pedersen kunne ha pådratt seg et brudd i hånden, men den var kun forslått.

Sven Kramer har tatt ikke mindre enn 42 gullmedaljer i internasjonale seniormesterskap i sin innholdsrike karriere. 33-åringen har fire OL-gull på merittlisten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling