Snuoperasjonen i United

Skråsikker om Solskjær

Ronny Deila er overbevist om at trenerkollegaen vil få masse tilbud hvis han ikke blir i Manchester United. Mener nordmannen har tatt karrieren opp til et nytt nivå.

IMPONERT OVER SOLSKJÆR: Ronny Deila forbereder en ny sesong med Vålerenga. Laget trener for tida i LSK-hallen på Lillestrøm. Foto: Hans Arne Vedlog
IMPONERT OVER SOLSKJÆR: Ronny Deila forbereder en ny sesong med Vålerenga. Laget trener for tida i LSK-hallen på Lillestrøm. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): Vålerenga-trener Ronny Deila (43) er skråsikker på at det åpner seg masse muligheter for Ole Gunnar Solskjær (45) etter denne sesongen i Premier League. Om han ikke skulle bli fast i Manchester United, har andre klubber garantert lagt merke til nordmannen.

På spørsmål om han tror han kommer til å møte Solskjær som Molde-manager i Eliteserien til sommeren, svarer Deila:

- Nei, det tror jeg blir vanskelig. Han kommer til å få masse muligheter hvis han ikke får Manchester United. Han har uansett fått et veldig løft på karrieren i United.

Sensasjonell

Noen vil muligens dra det enda lenger: Definere Solskjærs karriereutvikling som sensasjonell. Foreløpig er han utlånt fra Molde til United ut sesongen.

Da Solskjær kom tilbake fra Cardiff i 2014, var det som en skadeskutt fugl. Han rykket ned med klubben til Championship. Ett år etterpå overtok han Molde for andre gang. Men også der var magien tilsynelatende borte.

Etter 0-3-tapet for Vålerenga i august 2016, forlangte flere supportere hodet på et fat.

- Ut med Ole Gunnar! raste fansen overfor TV 2 på vei ut av Ullevaal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer