Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skrekkbeskjed for Solskjær

Vondt har blitt til verre for Manchester United før helgas gigantkamp.

MANAGER: Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB scanpix
MANAGER: Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB scanpix Vis mer

Manchester United henger allerede i tauene, og i helga møter de ligaleder og erkerival Liverpool.

Det er få som levner Ole Gunnar Solskjærs menn store sjanser, og nå har vondt blitt til verre for de rødkledde fra Manchester.

Sky Sports skriver i kveld at både David De Gea og Paul Pogba mister søndagens oppgjør.

SKADET: David De Gea og Paul Pogba er begge ute med skade. Foto: NTB scanpix
SKADET: David De Gea og Paul Pogba er begge ute med skade. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Rekker ikke kampen

De Gea satt på benken mot Norge, men fikk sjansen fra start mot Sverige i går. Der gikk det galt for spanjolen, som skadet seg da han slo ballen langt opp over i banen. Keeperen tok seg umiddelbart til lysken, og ble tatt av banen ikke lenge etterpå.

- David trenger en undersøkelse. Jeg tror han må stå over. Det så i hvert fall slik ut i går kveld. Det er slike ting som skjer, sier Solskjær til Sky Sports.

Pogba har blitt observert på rehabilitering i Dubai den siste tiden, og det kan virke som bruddet i foten er verre enn først antatt.

- Han hadde en undersøkelse etter Arsenal-kampen, og trenger kanskje et par uker med hvile. Forhåpentligvis blir det ikke for lenge, men han kommer ikke til å rekke denne kampen, sier Solskjær om franskmannens situasjon.

Segio Romero (32) blir De Geas erstatter i mål. På midtbanen har Solskjær flere - om ikke like gode - spillere han kan sette inn.

POGBA: Etter det Dagbladet erfarer, var ikke Uniteds største stjerne, Paul Pogba, på treninga før møtet med KBK. Vis mer

De Gea og Pogba er to av Uniteds desidert viktigste spillere, men nå må altså Solskjær stille et lag to de to stjernene.

En gladmelding som kan gi nordmannen trøst, er at Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial og Luke Shaw alle er på vei tilbake fra skade. Det er foreløpig usikkert hvor nære de er spilletid etter skadeproblemene den siste tiden.

Victor Nilsson Lindelöf er definitivt tilbake. Han spilte for Sverige mot Spania i kampen som endte 1-1.

Kobles til Solskjærs jobb

En kikk på ligatabellen gir dyster lesning for Solskjær og andre United-sympatisører. Det står i sterk kontrast til Liverpool-fansen, som utelukkende har grunn til å smile.

Det er bare spilt åtte serierunder, men allerede skiller det 15 poeng mellom lagene. Det har fått mange til å sette spørsmålstegn ved Solskjær, og det er nesten daglige rykter om hvor lenge han varer i jobben og eventuelt hvem som skal erstatte ham. De siste dagene har Massimiliano Allegri blitt koblet til United-jobben.

Solskjær er imidlertid fremdeles klubbens manager, og det har ikke blitt signalisert om at han sitter utrygt. Et tap mot Liverpool vil nok neppe falle i god jord hos mange supportere, men samtidig er det mange som heller ikke forventer at United skal kunne kjempe mot rivalen lenger.

For mens United har vært i nesten fritt fall de siste sesongene, har Liverpool hatt en enorm utvikling under Jürgen Klopp. Det har blant annet resultert i Champions League-seier, og nå er det klubbens første Premier League-gull som er målet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media