Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skrekkbilder da tilskuer ble truffet av ishockeypuck

Fikk pucken i panna.

TRUFFET: Washington Capitals-spilleren Mike Green ser på den uheldige kvinnen som ble truffet av en puck i gårsdagens kamp mot Flyers. Foto: AP Photo/Alex Brandon
TRUFFET: Washington Capitals-spilleren Mike Green ser på den uheldige kvinnen som ble truffet av en puck i gårsdagens kamp mot Flyers. Foto: AP Photo/Alex Brandon Vis mer

(Dagbladet): Svenske Erik Gustafsson fra Philadelphia Flyers opplevde mange ishockeyspilleres mareritt i gårsdagens kamp mot Washington Capitals.

25-åringen skulle sende pucken ut av egen sone, men forsøket gikk via en Capitals spiller og pucken suste mot publikum.

Der var det en uheldig kvinne som fikk pucken rett i panna og hun ble liggende, mens resten av publikum holdt pusten, skriver Aftonbladet.

Straffeseier Tv-bildene viste hvordan den tilsynelatende bevisstløse kvinnen fikk hjelp av personer rundt, mens blodet rant fra hodet. Spillerne sto og fulgte dramaet fra isen, men kvinnen var ved bevissthet etter kort tid.

Spillet ble stoppet i rundt minuttet før det kunne fortsette. Ifølge rapportene står alt bra til med tilskueren.

Kampen endte 5-4 og Capitals vant på straffer.

Zucca-seier For Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers ble det seier i natt.

- Det er moro å ha spilt 100 matcher. Det er 100 matcher flere enn jeg trodde jeg skulle spille da jeg var yngre, sier Zuccarello til Nettavisen.

SEIER.   Philadelphia Flyers-målvakt Steve Mason klarte ikke stoppe skuddet. Foto: Geoff Burke-USA TODAY Sports
SEIER. Philadelphia Flyers-målvakt Steve Mason klarte ikke stoppe skuddet. Foto: Geoff Burke-USA TODAY Sports Vis mer

26-åringen ligger på fjerdeplass på listen over nordmenn med flest kamper i National Hockey League. Zuccarello scoret i straffeslagkonkurransen da New York Rangers natt til mandag slo Calgary Flames 4-3 i Madison Square Garden.

Nordmannen ventet ut Karri Ramo i Calgary-målet, før han satte pucken oppe i det høyre krysset med et håndleddsskudd. Han har scoret på 7 av 13 straffer i NHL, skriver NTB.

- Jeg var dritdårlig i dag, men det var en viktig seier, så det var digg, sa Zuccarello til Nettavisen.