Skrekkbilder i FCK-tap

FC København fikk et blytungt byderby mot Brøndby søndag. Ståle Solbakkens menn tapte 1-3 og fikk i tillegg én mann utvist.

KARATE KID: Rasmus Falk fikk direkte rødt kort etter at han sendte knottene rett i ansiktet på Brøndby-spiller Dominik Kaiser. Det var ikke med vilje, men veldig farefullt og uforsiktig. Video: Viasport Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FCK-trener Solbakken ga Nicklas Bendtner sin første kamp fra start i serien i det som endte i skuffelse for den regjerende mesteren. Bendtner ble byttet ut etter 68 minutter i 1-3-tapet.

Sigurd Rosted spilte 90 minutter for Brøndby.

Allerede etter seks minutter fikk FCK en kalddusj. Svenske Simon Hedlund ble spilt fri ute på venstrekanten, dro seg inn i boksen og hamret inn ledermålet for Brøndby.

Halvveis i den første omgangen økte hjemmelaget ledelsen. Målscorer Hedlund gjorde et flott forarbeid og spilte Kamil Wilczek fri. Han var kald alene med keeper og sørget for 2-0.

Etter en halvtimes spill slo gjestene tilbake. Et innlegg ble slått inn fra venstre og Andreas Maxsø satte ballen i eget mål.

Jobben med å få med seg poeng ble langt tøffere for FCK etter 65 minutter. Da ble Rasmus Falk utvist. Forseelsen så ikke ut til å være bevisst, men endte opp som en stygg takling. Vondt ble til verre da Wilczek økte til 3-1 til Brøndby på straffespark et snaut kvarter før slutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer