Skrekkbildet: - Jeg så ned ...

Dagen etter at amerikanske Chloé Dygert-Owen (23) krasjet stygt på vei mot VM-gull på tempo, snakker hun ut om de dramatiske minuttene i etterkant. NB: Vi advarer mot sterke bilder.

SKREKK: Chloé Dygert-Owen opplevde alle syklisters skrekk da hun fløy over autovernet på vei mot VM gull på tempoen onsdag. Foto: Marco BERTORELLO / AFP
SKREKK: Chloé Dygert-Owen opplevde alle syklisters skrekk da hun fløy over autovernet på vei mot VM gull på tempoen onsdag. Foto: Marco BERTORELLO / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Amerikaneren var den store favoritten på gårdagens VM-tempo i italienske Imola og det så lenge ut til at hun ville forsvare favorittstempelet. Men i en sving gikk det fullstendig skeis for tempohesten.

Dygert-Owen mistet kontrollen på sykkelen og fløy over autovernet i stor fart. På TV-reprisene ser man hvordan 23-åringens kne glir bortover autovernet. Bildene som dukket opp etter velten viser at amerikanerens venstre kne er stygt skåret opp.

Dagbladet advarer mot svært sterke bilder.

- Så ned ...

Dagen etter den skrekkelige skaden forteller Dygert-Owen om hendelsen.

- Jeg husker jeg tenkte at om jeg kom meg opp på sykkelen, kunne jeg fortsatt vinne?, skriver syklisten på Twitter.

- Det første jeg husker var at jeg spurte Jim Miller om jeg var ferdig... Så så jeg ned og så beinet mitt, fortsetter hun.

Dygert-Owen fikk umiddelbart førstehjelp på stedet før hun ble flydd til sykehuset i Bologna der et stort apparat av leger ventet på henne.

- De var veldig bekymret for det dype såret i benet hennes fra hun traff autovernet. Det er forferdelig og kvalmende og det kommer til å bli en tøff rehabiliteringsprosess for Chloé, sier amerikanerens trener Kristin Armstrong til Cyclingnews.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer