- Skrekkelig om Arsenal vinner Champions League

Spurs-sjefen skjelver.

(Dagbladet.no): I fjor ble det rabalder da Everton ble nummer fire i Premier League, men plutselig risikerte å miste plassen i Champions League etter at Liverpool vant Champions League.

Løsningen ble å slippe Liverpool til i første kvalifiseringsrunde, mens Everton røk ut i 3. kvalifiseringsrunde etter å blitt utslått av Villarreal.

Nå er det Tottenham som har gode sjanser for å kapre den viktige fjerdeplassen i Premier League. De risikerer imidlertid bare UEFA-cupplass om Arsenal skulle gå hele veien i Champions League.

England får nemlig ikke mer enn fire plasser i den aller gjeveste turneringen neste sesong.

4. plass og bare UEFA-cupspill er selvsagt er Spurs-sjef Martin Jols store skrekkscenario.

- Det vil være skrekkelig om Champions League glipper fordi Arsenal vinner i år, sier Jol til The Guardian.

Helt sikker på at Tottenham kaprer fjerdeplassen i Premier League er han likevel ikke.

- For seks uker siden trodde jeg vi trengte seks seire. Det betyr at vi mangler tre, men jeg føler ikke at det kommer til å holde. Kanskje må vi vinne alle kampene, sier Jol.

RIVALER: Martin Jols skrekkscenario er at  Arsene Wenger og Arsenal vinner Champions League. I så fall mister Spurs muligheten til Mesterligaspill. Foto: REUTERS
RIVALER: Martin Jols skrekkscenario er at Arsene Wenger og Arsenal vinner Champions League. I så fall mister Spurs muligheten til Mesterligaspill. Foto: REUTERS Vis mer

Arsenal og Tottenham møtes for øvrig på Highbury 22. april. Det kampen kan fort avgjøre mye.