Skrekkfall for Wickhoff Lie

Kajsa Wickhoff Lie fallt stygt under verdenscuprennet i Val di Fassa søndag.

Kajsa Vickhoff Lie falt stygt i verdenscuprennet i super-G i italienske Val di Fassa søndag. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Alpinprofilen Kajsa Vickhoff Lie falt stygt i verdenscuprennet i super-G i italienske Val di Fassa søndag.

Lie har ikke vært dårligere enn nummer seks de fire siste rennene og hang godt med innledningsvis i super G-rennet i Italia. Men før andre passeringstid gikk 22-åringen voldsomt overende og fikk et ublidt møte med sikkerhetsnettet med beina først.

Skiene løste ikke ut gjennom fallet, og på TV-bildene kunne man høre skrikene fra Lie. Det kunne se ut til at det gikk hardest utover beinet til 22-åringen.

Den norske alpinprofilen fikk behandling i bakken i mange minutter etter rundkastet. Deretter ble hun hentet av helikopter.

– Den leggen så ikke bra ut. Jeg får vondt her jeg sitter, sa NRKs ekspertkommentator Audun Grønvold på kanalens direktesending.

Ragnhild Mowinckel var ferdig med sin super-G da Lie gikk i sikkerhetsnettet. TV-bildene viste Molde-jenta ta seg til hodet og snu seg vekk da bildene av lagvenninnens fall gikk over skjermen.

Episoden i Italia føyer seg inn i rekken av norske uhell i alpint denne sesongen. En rekke landslagsutøvere er langtidsskadd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer