Turnlege Larry Nassar anklages av ny kvinne

Skrekklegen anklaget igjen: Skal ha dopet ned 17-åring og gjort henne gravid

Skolen skal ha bevisst dekket over overgrepene.

DØMT: Larry Nassar er dømt til 40-175 år i fengsel, men anklagene mot ham fortsetter å renne inn. Foto: REUTERS/Rebecca Cook
DØMT: Larry Nassar er dømt til 40-175 år i fengsel, men anklagene mot ham fortsetter å renne inn. Foto: REUTERS/Rebecca Cook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Avsløringene om tidligere landslagslege i turn Larry Nassar (55) har sjokkert hele USA, og selv om 150 kvinner allerede har rettet anklager mot ham, kommer stadig nye saker fram i lyset.

I et nytt søksmål hevder tidligere landhockeyspiller, Erika Davis, at Nassar dopet henne ned og voldtok henne i 1992 - noe som førte til at den gang 17 år gamle jenta ble gravid med hans barn. Overgrepet skal ha skjedd da hun var student og han lege ved Universitetet i Michigan.

Ifølge søksmålet knuste Nassar en pille og ba Davis om å drikke innholdet. Hun ble bevisstløs, men våknet seinere til at legen voldtok henne. Ifølge den tidligere utøveren var hun ikke i et seksuelt forhold med noen andre på den tiden. Hun tok abort da hun oppdaget at hun ar gravid.

I tillegg til Nassar, er også Universitetet i Michigan, skoleledelsen og USA turnforbund blant de anklagede i søksmålet.

Holdt skjult

Davis fortalte treneren, Martha Ludwig, om overgrepet like etterpå, og sa også at Nassar hadde filmet det. Friidrettssjef ved Universitetet i Michigan, George Perles, ba Ludwig om å gi tilbake filmen, og fikk henne til å signere en taushetserklæring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer