Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skrekkrekka fortsetter for Liverpool etter kollaps

Slått av Crystal Palace.

NULL JUBEL: Rickie Lambert sendte Liverpool i ledelsen, men det ble meget lite å juble for for de gulkledde mot Crystal Palace.  Foto: EPA/GERRY PENNY
NULL JUBEL: Rickie Lambert sendte Liverpool i ledelsen, men det ble meget lite å juble for for de gulkledde mot Crystal Palace. Foto: EPA/GERRY PENNY Vis mer

• Crystal Palace - Liverpool 3-1 (1-1)

(Dagbladet): Liverpool tapte 3-1 borte mot Crystal Palace og forrige sesongs serietoer står med tre strake tap i Premier League.

Rickie Lambert ga Liverpool en drømmestart med scoring før det var spilt i to minutter, men mål av Dwight Gayle, Joe Ledley og Mile Jedinak snudde kampen.

Brede Hangeland spilte i rundt 55 minutter for hjemmelaget og den tidligere landslagskapteinen kom inn om innbytter på tampen av første omgang.

- Det er stygt for manager Brendan Rodgers. Han har trøbbel framover. Han har trøbbel bakover, sa TV 2-kommentator Øyvind Alsaker da dommeren blåste av kampen.

Liverpool står nå med tap mot Newcastle, Chelsea og Crystal Palace på sine siste tre kamper. Laget er nummer 11 på tabellen.

Rask scoring Med en skadd Mario Balotelli utilgjengelig benyttet Rickie Lambert sjansen.

PERLE Mile Jedinak skrudde inn 3-1-målet fra 25 meter. Foto: AP Photo/Matt Dunham
PERLE Mile Jedinak skrudde inn 3-1-målet fra 25 meter. Foto: AP Photo/Matt Dunham Vis mer

Spissen markerte seg nesten rett fra avspark og satte inn 1-0.

Da var det bare spilt i 01:28.

- Det er Rickie Lambert som gjør det i Balotellis sted, sa TV 2-kommentator Alsaker på direkten.

Adam Lallana slo en nydelig pasning til sin tidligere lagkamerat i Southampoton. På vakkert vis tok dro Lambert med seg ballen på et touch - og satte inn 1-0.

Etter 16 minutter svarte hjemmelaget.

Yannick Bolasie banket til fra 20 meter og traff stolpen - men på returen dukket Dwight Gayle opp og satte inn 1-1. Scoringen kom etter svakt forsvarsarbeid av bortelaget.

Raknet Til pause var stillingen 1-1.

TIDLIG JUBEL: Steven Gerrard og Rickie Lambertjubler etter 1-0-målet. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
TIDLIG JUBEL: Steven Gerrard og Rickie Lambertjubler etter 1-0-målet. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

Etter pause raknet det for Liverpool.

Først satte Joe Ledley inn 2-1 etter 78 minutter etter innlegg fra høyre.

Etter 82 minutter var det Mile Jedinak som viste fram frisparkfoten. På vakkert vis, fra 25 meter, skrudde han inn 3-1.

Brede Hangeland spilte en god kamp i Palace-forsvaret og var lite synlig. Stopperen fikk et gult kort etter 84 minutter og spilte ellers nærmest feilfritt.

I sluttminuttene gikk Liverpools Raheem Sterling i bakken og ville ha straffespark, men uten å bli hørt av dommeren. Tv-bildene viste at det mest sannsynlig var kontakt mellom Sterling og Palace-spilleren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling