Jostein Gundersen

Skrekkskade: - Ansiktet er knust

Tromsø-spiller Jostein Gundersen (26) ble utsatt for en skikkelig skrekkskade på treningsfeltet forrige uke.

SKREKKSKADE: Jostein Gundersen fikk seg mildt sagt en smell på trening for Tromsø forrige uke. Foto: Privat/Jostein Gundersen
SKREKKSKADE: Jostein Gundersen fikk seg mildt sagt en smell på trening for Tromsø forrige uke. Foto: Privat/Jostein Gundersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Til vanlig spiller han i midtforsvaret til Tromsø i Eliteserien. Nå må Jostein Gundersen belage seg på flere uker på sidelinjen.

Forrige uke, under en trening med laget fra nord, gikk det virkelig ille for den robuste midtstopperen.

- Det var en internkamp på torsdag, før vi skulle ha fire dager fri. Jeg skulle gå opp i press på en lagkamerat, men idet han passerte meg løftet han albuen opp og det ble en skikkelig «knock-out» i ansiktet mitt. Begge ble liggende, han fikk vondt i albuen og jeg i ansiktet, forteller Gundersen om hendelsen til Dagbladet.

iTromsø omtalte saken først.

Ekstreme smerter

Skrekkskaden førte til at Gundersen måtte i garderoben med lagets fysioterapeut. Han mistenkte brudd i ansiktet, og det stemte.

Beinet ved siden av det høyre øyet hadde brukket. Gundersen kom seg raskt til legen, før han kjapt ble henvist til sykehuset. Smertene var store, forteller 26-åringen.

- De var ganske ekstreme. Den halvtimen etter det skjedde, så sleit jeg noe sinnsykt. Så fikk de meg raskt til legen og sykehuset, og så fikk jeg smertestillende og da gikk det bedre. Men det var en intens smerte og det er ekkelt når du kjenner at ansiktet er knust, sier han om smertene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.