Skrekkskade for Bruins-spiller - pådro seg brudd i lårbeinet

Kun to minutter ut i kampen.

Boston Bruins-spilleren Chris Kelly mister resten av sesongen etter at han pådro seg et brudd i lårbeinet i kampen mot Dallas Stars tirsdag.

34-åringen ble liggende og vri seg i smerte etter at han var uheldig og fikk beinet i en unaturlig stilling da han falt på isen. Oppgjøret hadde ikke engang vart to minutter da det skjedde, skriver Aftonbladet.

Bruins-spilleren må opereres og er ute i seks til åtte måneder.

- Det er så trist. Vi kommer til å savne ham veldig mye. Han er viktigere for laget enn mange forstår, sier Patrice Bergeron til klubbens nettside.

- Men nå tenker vi bare på Chris og familien hans, legger han til.

Dallas Stars vant kampen 5-3.

Stortalent skadd Også i Edmonton preget en skade kampen da Oilers slo Philadelphia Flyers 4-2. Kometen Connor McDavid kom aldri tilbake på isen etter 2. periode. 18-åringen smalt inn i vantet bak mål og pådro seg en skulderskade.

LÅRBRUDD: Chris Kelly blir ikke å se på isen på en god stund, etter at han pådro seg brudd i lårbeinet. Foto: Greg M. Cooper / USA TODAY / NTB Scanpix
LÅRBRUDD: Chris Kelly blir ikke å se på isen på en god stund, etter at han pådro seg brudd i lårbeinet. Foto: Greg M. Cooper / USA TODAY / NTB Scanpix Vis mer

- Han er skuffet over at han skadet seg. Det er hans første sesong, og alt gikk så bra, sa Oilers-trener Todd McLellan, som la til at unggutten må belage seg på et langt skadeavbrekk.

Etter kampen ble stortalentet sett med armen i fatle, skriver nyhetsbyrået AFP.

McDavid var førstevalg i draften, og har innledet sesongen med tolv målpoeng på like mange kamper.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram