Roy Keane om United:

- Skremmende

Tidligere Manchester United-spiller Roy Keane mener laget er altfor langt bak Manchester City. - Skremmende, sier han.

KRITISK: Roy Keane, her fra en tidligere anledning. Foto: NTB
KRITISK: Roy Keane, her fra en tidligere anledning. Foto: NTB Vis mer
Publisert
  • Manchester United - Liverpool 2-4

Roy Keane (49) er ikke redd for å utbasunere meningene sine. Men så får han også noen millioner i lønningsposen for dette - som ekspert for Sky Sports i England.

Nå svinger han pisken igjen. Denne gang etter Uniteds 2-4-tap for Liverpool torsdag kveld.

- United-spillerne var over alt. Dette var en dårlig prestasjon av dem. Ole Gunnar Solskjær så litt sjokkert ut. Det har vært noen tøffe dager, sier Keane.

Han blir gjengitt i flere engelske aviser fredag, deriblant talkSPORT.

NEDERLAG: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United tapte 2-4 for Liverpool. Foto: NTB
NEDERLAG: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United tapte 2-4 for Liverpool. Foto: NTB Vis mer

- Vi har berømmet United de siste månedene. Men denne troppen er for tynn til å konkurrere med Manchester City om å vinne tittelen. Alle manglene deres har kommet fram de siste dagene, erklærer Keane.

Tap for Leicester og Liverpool har ikke hatt betydning for tabellposisjonen - United ligger fortsatt på andreplass. Men gode lag skal ikke slippe seg ned, lyder omkvedet fra den tidligere Old Trafford-giganten Keane.

- Jeg synes Manchester City er så langt foran dette United-laget at det er skremmende. Jeg tror Ole tenker at de vil trenge tre eller fire store spillere inn. Minst.

To runder før slutt ligger United ti poeng bak City. Laget har også én kamp mer spilt enn byrivalen, som har tatt tre seriegull på de siste fire åra.

Keane sier:

- OK, United er i Europa League-finalen. Men de er i finalen fordi de kom til kort i Champions League. La oss ikke glemme det. De siste dagene har jeg nesten ikke kunnet tro hvor tynn troppen er. De jager kampen (mot Liverpool), de trenger mål - og så de sender de utpå Nemanja Matic og ikke Donny van de Beek.

Keane slakter midtbanespiller Fred:

- Ole holder ut med Fred. Jeg kan ikke se grunnen. Hvorfor de tror at Fred skal hjelpe dem til å vinne titler, er utenfor min fatteevne. Jeg vet at han ble tatt av. Men det er bare slapt. Han gjør feil, og håper at en av lagkameratene skal få ham ut av trøbbelet.

Heller ikke Luke Shaw og keeper Dean Henderson hadde sine beste dager på jobb torsdag, erklærer Keane.

Om Bruno Fernandes:

- Jeg vil ikke være for kritisk overfor Fernandes. Men han tilbrakte halve kvelden på banen med å syte.

PÅ SIDELINJA: Manchester United savner sin skadde kaptein, Harry Maguire. Foto: NTB
PÅ SIDELINJA: Manchester United savner sin skadde kaptein, Harry Maguire. Foto: NTB Vis mer

At Manchester United mangler den leddbåndskadde kapteinen Harry Maguire, var tydelig i går.

- Harry har vært fantastisk siden han kom til klubben. Han har mer eller mindre alltid vært til stede, oppsummerer Solskjær etter kampen.

- Når en spiller, kaptein og leder som han er borte, så merker du savnet. Men så kommer spillere inn og alle har muligheten til å ta en liten del av lederskapet. Det må de gjøre når han er borte.

Fulham og Wolverhampton venter i de to siste kampene i Premier League. Høydepunktet blir Europa League-finalen mot Villarreal 26. mai.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer